Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα πάει στο συλλαλητήριο---Πλάκα μας κάνεις αρθρογράφε, πως θα πάει αφού ο πατέρας της και αυτή συμφώνησαν με τους γυφτοαλβανούς να πουλήσουν την Μακεδονία μας;

Σε δέκα χρόνια ποιος θα θυμάται το Σκοπιανό, έλεγε ο Μητσοτάκης…

                                                  
ΝΤΟΡΑ:Είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια Μακεδονία και εμείς να τους λέμε φούφουτους, γι αυτό να τους δώσουμε το όνομα Μακεδονία!

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν θα πάει στο συλλαλητήριο
Η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκαθάρισε τη θέση της για το επικείμενο συλλαλητήριο της Αθήνας, σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, λέγοντας: «Εγώ δεν θα πάω στο συλλαλητήριο της Αθήνας», ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξει λύση στο Σκοπιανό.
«Ο καθένας από τους βουλευτές της ΝΔ είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ δεν θα πάω, αλλά σέβομαι αυτούς που θα πάνε και δεν θα κουνάω το δάχτυλο», τόνισε για το θέμα.

Οσον αφορά την ονομασία του γειτονικού κράτους η πρώην υπουργός υπογράμμισε «είναι έγκλημα όλος ο κόσμος να λέει τα Σκόπια Μακεδονία και εμείς να τους λέμε φούφουτους», ενώ αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις του 2008 είπε ότι «η τότε κυβέρνηση και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα χαράξαμε κοινή εθνική γραμμή, πάνω στην όποια πάτησε σήμερα ο κ. Τσίπρας».

Kάνοντας αναδρομή στο παρελθόν και την περίοδο του Βουκουρεστίου η κ. Μπακογιάννη είπε: «Το πληρώσαμε, και εγώ το πλήρωσα το Βουκουρέστι, αλλά θα το ξανάκανα, γιατί οι μεγάλες δυνάμεις δεν δέχονται να τους λες ξερό «όχι», αλλά θα το ξανάκανα, και όλοι μας θα το ξανακάναμε».

Για τη σημερινή στάση της ΝΔ, η πρώην υπουργός ανέφερε πως «σήμερα στη ΝΔ δεν υπάρχουν δυο γραμμές και η γραμμή του κ. Μητσοτάκη έχει γίνει αποδεκτή από όλους».