Ξεκινάνε τα βάσανα για τη πριγκίπισσα Charlotte!

Ξεκινάνε τα βάσανα για τη πριγκίπισσα Charlotte!
Η εβδομάδα που διανύουμε είναι κάπως ιδιαίτερα αγχωτική για την πριγκίπισσα Charlotte, καθώς προετοιμάζεται για την πρώτη της ημέρα στο νηπιαγωγείο.

Η νεαρή πριγκίπισσα είναι εγγεγραμμένη στο νηπιαγωγείο Willocks, το οποίο ξεκινά αύριο, 4 Ιανουαρίου, την ανοιξιάτικη περίοδο, με την Σάρλοτ να ξεκινά με πλήρες ωράριο.


Στα Βρετανικά ΜΜΕ περιμένουν μάλιστα πως και πως και την πρώτη φωτογραφία της 2χρονης πριγκίπισσας, με τη μητέρας της, τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, προκειμένου να τις μοιράσει την πρώτη μέρα του νηπιαγωγείου όπως έκανε και την πρώτη μέρα στο σχολείο του πρίγκιπα George το 2016.
 «Είμαστε ευτυχείς που ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξαν το νηπιαγωγείο Willcocks για την πριγκίπισσα Charlotte. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε την Σάρλοτ στο νηπιαγωγείο μας τον Ιανουάριο», ανέφερε το νηπιαγωγείο σε ανακοίνωσή του.


Το σχολείο κοστίζει 14.500 λίρες ετησίως και χαρακτηρίζεται ως «παραδοσιακό νηπιαγωγείο που διατηρεί σε υψηλά πρότυπα, το ήθος, την αριστεία και τους καλούς τρόπους». Το σχολείο τελευταία επιθεώρηση της Ofsted, χαρακτηρίστηκε ως «εξαιρετικό».
Η έκθεση αναφέρεται στην ιστοσελίδα του σχολείου και μεταξύ άλλων λέει: «Τα παιδιά κάνουν εξαιρετική πρόοδο, λόγω των σχολαστικών δεξιοτήτων σχεδιασμού του προσωπικού για την εξασφάλιση των ατομικών μαθησιακών αναγκών τους... Δεν χάνεται χρόνος και τα παιδιά απολαμβάνουν μια παραγωγική μαθησιακή εμπειρία». govastileto.gr