ΠΛΗΘΥΝΑΝ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ HOTSPOTS

Είναι μια απόφαση που αλλάζει τα δεδομένα. Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι από τα σημερινά Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων θα μείνουν σε ό,τι αφορά στον Στρατό Ξηράς μόνο δύο. Στα υπόλοιπα θα μπει λουκέτο και μάλιστα άμεσα.
 Γράφει ο Αντίοχος
Το κλείσιμο των κέντρων νεοσυλλέκτων είχαν σκοπό να το κάνουν από πέρυσι το καλοκαίρι οι Τσιπροκαμμένοι, αλλά για άγνωστο λόγο το ανέβαλλαν.
Τελικά, θα το κάνουν από τον προσεχή Μάρτιο και οι νεοσύλλεκτοι θα κατατάσσονται σε Σημεία Υποδοχής (ΣΥΠΟ) σε όλη την Ελλάδα, απ’ όπου θα παραλαμβάνουν εξοπλισμό και ρουχισμό και θα τοποθετούνται απευθείας στις μονάδες.
Υποτίθεται, πως είναι εισήγηση της στρατιωτικής «ηγεσίας», για… αδιευκρίνιστους λόγους (γενικώς και αορίστως για λόγους «επιχειρησιακούς»…) η οποία εγκρίθηκε από την πολιτική «ηγεσία» του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, δηλαδή από τον υπουργοπάνο Καμμένο.
Στην πραγματικότητα, οι δύο συγκυβερνήτες Τσίπρας και Καμμένος έψαχναν για «έτοιμους» χώρους ώστε να τους μετατρέψουν από τη μία μέρα στην άλλη σε hotspots και να εγκαταστήσουν άμεσα «προσφυγάκια», φέρνοντας προ τετελεσμένου γεγονότος τις τοπικές κοινωνίες, για να μην προλάβουν να αντιδράσουν! Και τι πιο «έτοιμο» από τα κέντρα νεοσυλλέκτων;
Έλληνες, αντισταθείτε!
ethnikismos.net