Σοκάρει η κόρη του Woody Allen: «Ήμουν επτά ετών όταν δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από τον πατέρα μου»

Σοκάρει η κόρη του Woody Allen: «Ήμουν επτά ετών όταν δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από τον πατέρα μου»

H Dylan Farrow κατακεραυνωνει τον διάσημο πατέρα της, Woody Allen μέσα από την πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στο CBS.
«Ήμουν επτά ετών όταν δέχθηκα σεξουαλική επίθεση από τον πατέρα μου», κατήγγειλε και συνέχισε:
«Γιατί να μην θέλω να τον αποκαθηλώσω; Γιατί δεν πρέπει να είμαι θυμωμένη; Γιατί δεν πρέπει να είμαι πληγωμένη; Γιατί να μη νιώθω ένα είδος οργής μετά από όλα αυτά τα χρόνια που με αγνόησαν, δεν με πίστεψαν και με πέταξαν στην άκρη;».


Πριν από τέσσερα χρόνια η υιοθετημένη κόρη του Woody Allen σε ανοιχτή επιστολή της στους New York Times αποκάλυψε το μυστικό της, το οποίο κρατούσε καλά φυλαγμένο.

«Μου είπε να ξαπλώσει στο στομάχι μου και να παίξει με το ηλεκτρικό τρενάκι του αδερφού μου. Κατόπιν μου επιτέθηκε σεξουαλικά. Μου μίλησε για λίγο ενώ το έκανε, ψιθυρίζοντας ότι ήμουν καλό κορίτσι, ότι αυτό ήταν το μυστικό μας», είχε δηλώσει τότε.

«...το μονο που μπορώ να κάνω είναι να πω την αλήθεια μου και να ελπίζω ότι κάποιος θα με πιστέψει αντί μόνο να με ακούσει», πρόσθεσε.Το 1992 η ηθοποιός Mia Farrow κατηγόρησε τον σκηνοθέτη για σεξουαλική επίθεση στη μικρη Dylan. Ο Woody Allen είχε αρνηθεί τις κατηγορίες.
govastileto.gr