Τρίτη, Φεβρουαρίου 13

ΗΠA: Η Νέα Τάξη προσπαθεί να ξεκινήσει εμφύλιο πόλεμο (Βίντεο)

Του Γιώργου Φαρμάκη
Από την στιγμή που ο Ντόναλντ Τράμπ ανέλαβε την διοίκηση των ΗΠΑ, οι διεθνιστές ξεκίνησαν τα χτυπήματα εναντίον του. Όλοι αυτοί οι κύριοι αρχικά έβαλαν τα τσιράκια τους να προωθήσουν  την
προπαγάνδα τους με διάφορους τρόπους. Ενδεικτικά να σας αναφέρω ότι οι διεθνιστές προσπαθούν να περάσουν τα μηνύματά τους μέσα από μουσικά βίντεο κλιπ. Δείτε από το 3:04 και μετά.


Όπως είδατε στο παραπάνω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η «δολοφονία του Τράμπ». Αυτό μας δείχνει την «αγάπη» που έχουν οι διεθνιστές για τον Τράμπ και για την ιδεολογία του Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια που εκπροσωπεί.
Καμία προπαγάνδα μέχρι τώρα δεν έπεισε τον κόσμο και αυτό ανάγκασε τους διεθνιστές να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του Χόλυγουντ Rob Reiner, δήλωσε ότι η λύση στο «πρόβλημα» Τράμπ είναι ο εμφύλιος πόλεμος. Δήλωσε ότι οι αριστεροί πρέπει να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους ώστε να διώξουν τον ρατσιστή Ντόναλντ Τράμπ και να αφανίσουν τους οπαδούς του.

Το αν θα καταφέρουν τα τσιράκια της Νέας Τάξης να ξεκινήσουν εμφύλιο πόλεμο κανείς δεν μπορεί να το ξέρει, αλλά είναι βέβαιο ότι ο Τράμπ έχει προβλέψει αυτό το ενδεχόμενο και σίγουρα είναι κατάλληλα προετοιμασμένος.
el.gr

 triklopodia.gr/