Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΕΒΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


«Η Ελλάδα είναι σε οικονομικό χάος. Γιατί;  Γιατί όλα τα λεφτά είναι στη Γενεύη και τη Ζυρίχη».

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ  ΜΠΙΡΚΕΝΦΕΛΝΤ 


O  Bradley Charles Birkenfeld  είναι ένας Αμερικανός τραπεζίτης  ΠΟΥ  «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ»  μία  μεγάλη  απάτη  της ελβετικής τράπεζας   UBS.  O  Birkenfeld  έλαβε γι  αυτό,   βραβείο  104 εκατομμυρίων  δολαρίων  από  τις  ΗΠΑ.Καταγγέλθηκε  ότι  ο  σημερινός  βασικός  οικονομικός  σύμβουλος  του  Μητσοτάκη  Χρήστος Σκλαβούνης, έχει  διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος της ελβετικής UBS και αργότερα είχε τοποθετηθεί πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, την περίοδο από τον Μάιο του 2013 μέχρι το Μάρτιο του 2015, οπότε και παραιτήθηκε μόλις ανέλαβε ο Σύριζα.

Οι  ΗΠΑ  μετατρέπονται  γρήγορα  από  τον  Ρότσιλντ  σαν   η νέα Ελβετία των διεθνών τραπεζών. 


Η διαδικασία της μετακίνησης τεράστιων ποσοτήτων του διεθνούς κεφαλαίου από τους  διεθνείς  φορολογικούς  παραδείσους,  στις  ΗΠΑ,  καθοδηγείται από ένα γνωστό όνομα στον κόσμο των διεθνών χρηματαγορών,  την  Rothschild & Co.

Το  χρηματοπιστωτικό  ίδρυμα   Rothschild,  που διαχειρίζεται τον πλούτο πολλών από τις πιο πλούσιες οικογένειες του κόσμου, έχει συμβάλει τα  τελευταία  χρόνια  στην  μετακίνηση  αυτού   του  πλούτου,  από τους  παραδοσιακούς  φορολογικούς παραδείσους, όπως οι  Μπαχάμες, η Ελβετία και οι  Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι,  προς  τις ΗΠΑ.Για δεκαετίες, η Ελβετία ήταν η παγκόσμια πρωτεύουσα των μυστικών τραπεζικών λογαριασμών. Αυτό σήμερα,  αποφάσισε  ο  Ρότσιλντ,  θα  αλλάξει.

 Το 2007,   ένας  αμερικανοεβραίος  τραπεζίτης της UBS AG,  ο  Bradley Birkenfeld,   ανατίναξε  ουσιαστικά  το  πιστωτικό  σύστημα  της  Ελβετίας. Οι  Ελβετικές τράπεζες  (περισσότερες από 80 τράπεζες της Ελβετίας, συμπεριλαμβανομένης της UBS και η Credit Suisse AG),  έχουν συμφωνήσει να πληρώσουν περίπου 5 δισεκατομμύρια  δολάρια   στις ΗΠΑ σε κυρώσεις και πρόστιμα.

Οι ΗΠΑ  ψήφισαν  ένα νόμο το 2010, περί «Φορολογικής Συμμόρφωσης Εξωτερικών Λογαριασμών ή FATCA», που απαιτεί  από  τις  διεθνείς  χρηματοπιστωτικές εταιρείες να αποκαλύπτουν τους  ξένους λογαριασμούς που τηρούνται από τους πολίτες των ΗΠΑ..

Εμπνευσμένο από τον  νόμο  FATCA, ο ΟΟΣΑ συνέταξε ακόμη πιο σκληρά  πρότυπα για να βοηθήσει άλλες χώρες από τους φοροφυγάδες.
Η  μόνη  χώρα  που  δεν  επωφελήθηκε  από  τις  εξελίξεις  αυτές  ήταν  η  διεφθαρμένη  Ελλάδα. 
Από το 2014, 97 χώρες έχουν συμφωνήσει να επιβάλουν  νέες απαιτήσεις γνωστοποίησης για τους τραπεζικούς λογαριασμούς, που κατέχονται από διεθνείς πελάτες.


ΤΟ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:  ΟΙ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΣΤΗΝ  ΝΕΒΑΔΑ.

Η ώθηση για τους πλούσιους του  κόσμου  (εβραίους  και  μη)  για να τοποθετήσουν τα χρήματά τους στις ΗΠΑ είναι η υπόσχεση του απορρήτου.


Τα λόγια του Ανδρέα Penney, διευθύνοντα  σύμβουλο της Rothschild & Co, είναι εξαιρετικά σαφή  στους  διεθνείς επενδυτές.  Ο  εκπρόσωπος  του  Ρότσιλντ  σε μια παρουσίαση στο Σαν Φρανσίσκο  ανέφερε:

  «οι ΗΠΑ είναι τώρα ο μεγαλύτερος φορολογικός παράδεισος του κόσμου».Ο  Penney, 56  ετών,  είναι  σήμερα  διευθύνων  σύμβουλος με  έδρα το Λονδίνο για  την  Rothschild Wealth Management & Trust, η οποία διαχειρίζεται περίπου 23 δισ $ για 7.000 πελάτες από γραφεία όπως το Μιλάνο, η  Ζυρίχη  και το Χονγκ Κονγκ, σύμφωνα με το Bloomberg Business.

Πριν από μερικά χρόνια,  ο  εκπρόσωπος  των  Ρότσιλντ,   είχε ψηφιστεί  σαν  ο  «διαχειριστής της Χρονιάς» από μια  "ειδική"  ομάδα  βρετανών  συμβούλων  πλούτου.-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2016/07/blog-