Σάββατο, Φεβρουαρίου 17

Ο Τσιπρά ο Κοτζιάς και ο Τζώνυ Γουώκερ θα δικαστούν για εθνική αναξιότητα

Ο σ.Τσιπρά, ο σ. Κοτζιάς και ο Τζώνυ Γουώκερ , αλλά και όσοι νέο-Εφιάλτες ψηφίσουν στην Βουλή τον προδοτικό «συμβιβασμό» για την εκχώρηση της «μακεδονικής αυτότητας» στους εγγονούς των Κομιτατζήδων και της ΝΟΦ, θα πρέπει να ξέρουν ότι λίαν προσεχώς θα δικαστούν για εθνική αναξιότητα. 


Ο όρος «εθνική αναξιότητα», αφορά στη συμπεριφορά πολίτη μιας χώρας που στρέφεται ενάντια της πατρίδας του, ενάντια της εθνικής αξιοπρέπειας ή την θίγει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο. 

Η εθνική αναξιότητα αποτελεί στην Ελλάδα «ιδιότυπο αδίκημα», που προσδιορίστηκε με τη Έκτη και τη Δωδέκατη Συντακτική Πράξη του 1945 και με τον Α.Ν. 5333/1945 και τους νόμους 217, 271, 295 και 332 του 1945 με τους οποίους και προσδιορίζονταν επακριβώς η υπόσταση των εγκλημάτων της εθνικής αναξιότητας.

Ο νόμος προβλέπει ότι τιμωρούνται:


Όσοι κατέχοντες δημόσια θέση έγιναν συνειδητά όργανα του εχθρού ή διευκόλυναν το έργο του.Όσοι έγιναν συνειδητά όργανα του εχθρού προς διάδοση της προπαγάνδας αυτού.Όσοι προέβησαν σε πράξεις βίας κατά Ελλήνων ένεκα δράσης αυτών κατά του εχθρού.Όσοι διετέλεσαν αρχηγοί ή οδηγοί κινήσεων κατά της ακεραιότητας της χώρας.Όσοι δια της οικονομικής τους συνεργασίας με τον εχθρό προκάλεσαν ζημιές στον ελληνικό λαό, , ή αποκόμισαν  οικονομικά οφέλη από τον εχθρό. Οσοι συνεργάσθηκαν με τον εχθρό κατά τρόπο ανάξιο Έλληνος πολίτη και έθιξαν την εθνική αξιοπρέπεια.


Εθνικά Ανάξιος ο νέο -εφιάλτης Αλεξ

Ο Εθνικά Ανάξιος Οβριόπουλος, μίλησε στους συντρόφους του από τον ετερόκλητο όχλο του ΕΚΜ- ΝΟΦ, για «πατριωτική ευθύνη» , (των κομιτατζήδων), και για τα «εθνικά συμφερόντα», του ΝΑΤΟ του Ζάεφ και του Ερντογάν. 
Το Μακεδονικό είναι ένα μείζον εθνικό ζήτημα, για το οποίο ουτε ο Νέο-Εφιάλτης και εθνικά ανάξιος Τσιπρά ούτε η συγκυριακή πλειοψηφία των εθνοπροδοτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή μπορεί να αποφασίσουν. 
Είναι σαφές ότι δίχως την προηγούμενη έγκριση του Λαού μέσω εκλογών δεν μπορούν να λάβουν καμιά απόφαση.

Η παρούσα Βουλή δεν εκλέχτηκε για να κρίνει το μείζον εθνικό θέμα του Μακεδονικού, αλλά για να μην εφαρμόσει τη μνημόνια και είναι μια πλειοψηφία συλλογικά υπεύθυνη για την έγκλημα της εξαπάτησης του λαού. 

Αυτό που μπορούν να κάνουν και τώρα ο Εθνικά Ανάξιος νέο -εφιάλτης Αλεξ, ο Κνίτης σ. Κοτζιάς, και ο σύντροφος Κουτσούμπας , είναι να καταδικάσουν ρητά και απερίφραστα την προδοτική πλατφόρμα της 5ης Ολομέλειας του ΚΚΕ, το παιδομάζωμα και όλες τις αποφάσεις του ΝΟΦ, και μετά να πάμε σε εκλογές.


deltio11
eleftheriskepsii.