Τρίτη, Φεβρουαρίου 27

Δουλοπρεπής και πολιτικά πουλημένη εφαρμόζει πρόγραμμα εξόντωσης του Ελληνικού λαού και της Ελλάδας. Η κυβέρνηση αυτή δεν έχει Ιερό και Όσιο.


Ζούμε την χειρότερη περίοδο στην χώρα μας εδώ και δεκαετίες. Μια φοβική κυβέρνηση που σκύβει σε όλους όσους της κουνούν το δάκτυλο. Εφαρμόζει μια φρικτή αντιλαϊκή και ανθεληννική πολιτική με μόνο στόχο την παραμονή της στην εξουσία. Δουλοπρεπής και πολιτικά πουλημένη εφαρμόζει
πρόγραμμα εξόντωσης του λαού και της Ελλάδας. Δεν έχει Ιερό και Όσιο. Η Τουρκία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε εξευτελιστικές εχθρικές κινήσεις και επιθετικές δηλώσεις και τα Σκόπια από την ανυπαρξία τους διαπραγματεύονται με την χώρα μας. Η ανεκτικότητα της κυβέρνησης γεννά παντού διεκδικήσεις, βλέπε Αλβανία, Βουλγαρία. Αλλά η πολιτικά προδοτικοί ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ γεμάτοι φοβικά σύνδρομα δέχονται τις προσβολές και τις δηλώσεις όλων χωρίς να υψώνουν Εθνικό ανάστημα.
Η Ελλάδα δέχεται επίθεση μέσω μνημονίων, τα ξένα συμφέροντα έχουν μπει βαθιά μέσα στον έλεγχο της Πατρίδας μας, η Ευρώπη αδιαφορεί για τα Εθνικά μας θέματα και οι κυβερνώντες κάθονται αναπαυτικά στις καρέκλες τους. Οι Τούρκοι οργώνουν την Ελληνική θάλασσα και τον Ελληνικό μας αέρα, αλλά οι «κύριοι» της κυβέρνησης με την ανυπαρξία τους δημιουργούν τετελεσμένα.
Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πεινάνε, τα παιδιά μας ζουν κάτω από πρωτόγονες συνθήκες χωρίς την απαραίτητη τροφή και χωρίς τα βασικά για να μεγαλώσουν φυσιολογικά. Η χώρα βάλλεται από παντού ενώ δείχνει ανικανότητα διαχείρισης κάθε επιθετικής ενέργειας είτε πρακτικής είτε λεκτικής. Σκύβει το κεφάλι στα αφεντικά της καταστρέφοντας τα πάντα κάθε μέρα.
Η κυβέρνηση μη μπορώντας να σταθεί εσωτερικά από την αγανάκτηση του Ελληνικού λαού, δίνει γη και ύδωρ σε κάθε ξένο συμφέρον αρκεί να της εξασφαλίζει
παραμονή στην εξουσία, αδιαφορώντας και για την εξαθλίωση των Ελλήνων αλλά και τον κίνδυνο της ακεραιότητας της Πατρίδας μας. Είναι η πρώτη φορά μεταπολεμικά που η Ελλάδα έχει παραδοθεί από την ίδια την κυβέρνηση της στις ορέξεις των εχθρών της.
Και οι θεσμοί όπως ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας που θα έπρεπε να ελέγχει την κυβέρνηση την στηρίζει και ο Αρχιεπίσκοπος της κρατούσας Εκκλησίας την χαϊδεύει. Η αντίδραση και αντίσταση γι αυτούς αποτελεί απλά μέρος της Ιστορίας μας στο ένδοξο παρελθόν (δεν την αναγνωρίζουν καν) και όχι υπόθεση συγγραφής της νέας Ιστορίας που εξελίσσεται σήμερα με αυτούς που την προδίδουν και ξεπουλούν τα πάντα.
Η απογοήτευση του κόσμου είναι μεγάλη και η διέξοδος της πολιτικής Ανατροπής τους αποτελεί μονόδρομο. Φτάσαμε στον πάτο. Οδηγούμαστε μετά από πολλά χρόνια πρώτη φορά σε μεγάλες Εθνικές καταστροφές και η δική μας απάντηση δεν μπορεί παρά να είναι μόνο Αντιστασιακή. Κανένα περιθώριο πολιτικής προδοσίας δεν επιτρέπει και δεν θα επιτρέψει ο Ελληνικός λαός.
Οκτώ χρόνια οικονομικής κατοχής, αλλά και των τελευταίων τριών ετών κυβερνητικής «χουντικής πολιτικής» που η εξουσία ασκείται υπό τον όρο «αποφασίζουμε και διατάζουμε» έφεραν την Ελλάδα σε πλήρη αδιέξοδο και τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ένα βήμα πριν… το τέλος, ή την άμεση αντίδραση…
Αυτή η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δεν μπορεί να διαχειριστεί κανένα Εθνικό μας θέμα και δεν έχει πλέον την λαϊκή εντολή να διαχειριστεί ούτε την ζωή μας. Απαιτούμε την παραίτηση της και ο λαός να αποφασίσει για την τύχη του. Απαιτούμε καθώς η Πατρίδα κινδυνεύει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παραιτηθεί και να οδηγηθεί ο λαός χωρίς πόλωση να αποφασίσει ο ίδιος για το μέλλον του.
Κίνημα Ανατροπής – ταυτότητα Πατρίδας – Πρόεδρος Γέροντας Ιλαρίων (κατά κόσμο Θωμάς Κονσολάκης).
(Το κίνημα συμπορεύεται με το ΛΑ.Ο.Σ).

 http://www.triklopodia.gr