Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !--Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ «ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ»

Ολοι λιγο πολυ εχουμε αντιληφθει οτι υπαρχει ενα σκανδαλο (απο τα χιλιαδες που εχουν δημιουργησει τα κλεπτομανη πιθηκια με Ελληνικη ταυτοτητα)που ερευναται εδω και εναν περιπου χρονο!!
Προκειται για το σκανδαλο <<NOVARTIS>>.
Ειναι μια σκανδαλωδης ιστορια <<ειδικης>> μεταχειρισης μιας τουλαχιστον πολυεθνικης φαρμακευτικης εταιρειας.
Οπου εγιναν πραματα και θαματα με τις τιμες πωλησης των φαρμακων της εν Ελλαδι!Και ως φαινεται πωλουσε με την <<αδεια>> και την βοηθεια πολλων τα φαρμακα της λες και πωλουσε χρυσαφι!
Η εταιρεια αυτη ειναι μια Αμερικανικων συμφεροντων πολυεθνικη που εκανε αλητειες σε ολον σχεδον τον πλανητη!

Ετσι η ερευνα για τις <<αμαρτιες>> της ξεκινησε απο την Αμερικη!
Συντομα η Αμερικανικη δικαιοσυνη ανακαλυψε την εμπλοκη Ελληνων στην απατη εν Ελλαδι και οχι μονον,και υποψιαστηκε ξεπλυμα μαυρου χρηματος!
Οι τιμες των φαρμακων στην Ελλαδα καθως και σε μερικες αλλες Ευρωπαικες χωρες,καθοριζουν την μεση τιμη πωλησης ενος φαρμακου σε ολοκληρη την ΕΕ!!
Εστειλε λοιπον η Αμερικανικη δικαιοσυνη μυνημα στην Ελληνικη,οτι υπαρχουν στοιχεια που τοποθετουν και την Ελλαδα στο διεθνες αυτο σκανδαλο!
Οπως ηταν φυσικο η Ελληνικη δικαιοσυνη εκτος απο την ερευνα που εκανε απο μονη της,ζητησε και την δικαστικη συνδρομη των Αμερικανων και την ελαβε!
Εισαγγελεις λοιπον απο Ελλαδα πηγαν στην Αμερικη και πηραν οτι στοιχεια για την Ελλαδα ειχαν οι Αμερικανοι,αλλα μιλησαν και με τους <<προστατευομενους>> Αμερικανους μαρτυρες!
Ετσι αρχισε να αποκαλυπτεται και να ξεδιπλωνεται η απατη στην Ελλαδα!!
Οι μαρτυρες που κληθηκαν απο τους εισαγγελεις μας,<<κελαηδησαν>> και ανεφεραν πολιτικα προσωπα!
Με τις μαρτυριες λοιπον των Ελληνων μαρτυρων και των Αμερικανων γρηγορα εγινε κατανοητο οτι η δικογραφια επρεπε να παραπεμφθει στην βουλη,γιατι εφεροντο ως εμπλεκομενα και πολιτικα προσωπα!
Και αυτο εγινε!
Εκτοτε αρχισε το μεγαλο καραγκιοζιλικι των πιθηκων που φαινονται ως εμπλεκομενοι στην υποθεση!
Ο ενας απειλουσε τους προστατευομενους μαρτυρες οτι θα τους βρουν και θα τους τιμωρησουν!!
Αυτο μου θυμισε μαφια!!
Ο αλλος τους αποκαλεσε <<κουκουλοφορους>>,οπου αυτοι που μαρτυρουν σκανδαλα και απατες και ζητουν προστασια για την ζωη τους,εξισωνονται με τους γλιτσιαρηδες αληταραδες Ναζι που κατεδιδαν πατριωτες και αντιστεκομενους στους Γερμανους Ναζιστοκατακτητες!!
Αλλος απειλησε οτι αν καποιος <<αγγιξει>>ενα κομμα θα του κανει δεν ξερω τι!!
Ενας <<εγκριτος>> κατα τα αλλα συνταγματολογος,φερομενος ως εμπλεκομενος στην υποθεση,ζητησε να βγει η δικογραφια στην δημοσιοτητα!!
Και για να μην μιλησουμε για τις μηνυσεις εναντιον θεων και δαιμονων!!
Αλλα εκει που ολοι μαζι οι φερομενοι ως εμπλεκομενοι στην υποθεση <<εδωσαν τα ρεστα τους>>,ηταν η αληθοφανης ΑΠΑΤΗ εναντιον των Ελληνων πολιτων που διεπραξαν!
Συγκεκριμενα απο δημοσιευσεις και συνεντευξεις,αλλα και διαρροες εδωσαν να καταλαβουμε οτι η δικογραφια που κατατεθηκε στην βουλη,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για κανεναν τους!
Τους πιστευω απολυτως!Και ειναι αληθεια αυτο!
Εεε!!Που ειναι τοτε η ΑΠΑΤΗ??
Μαα…….ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!
Οτι ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!
Ο λογος ειναι Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ο οποιος οριζει οτι(με δικα μου λογια)λειτουργος της δικαιοσυνης που ερευνα ποινικη υποθεση,αν <<σκονταψει>> σε αυτην την ερευνα σε ονομα πολιτικου προσωπου,<<ΑΜΕΛΛΗΤΙ>>ειναι η λεξη του νομου,δηλαδη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ κλεινει την δικογραφια και την παραπεμπει αμεσως στην βουλη!
Δηλαδη ο εισαγγελεας ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΕΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Η ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!
Αρα στην βουλη,δεν φτανει ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ!!
Τον ρολο του εισαγγελεως πλεον τον φερει για τον φερομενο ως εμπλεκομενο πολιτικο προσωπο,η <<προανακριτικη επιτροπη>> της βουλης!!
Η οποια καλειται να ερευνησει ως εισαγγελευς πλεον τυχον εμπλοκη του πολιτικου προσωπου σε ποινικο η αλλο αδικημα!!
Και ει δυνατον να τα στοιχειοθετησει!
Αρα με το να δηλωνουν αθωοι(που εχουν αυτο το δικαιωμα ολοι) επειδη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ στην παραπεμφθεισα στην βουλη δικογραφια και να συμπεριφερονται σαν εκδικητικοι μαφιοζοι ουρλιαζοντας για συνομωσια και διαφορες τετοιες μπαρουφιες,ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ!!
Αλλα απο αυτους τι να περιμενει κανεις?Που παραχωρησαν αντισυυνταγματικα την Εθνικη μας κυριαρχια για ενα ανυπαρκτο χρεος?
Ευτυχως που εχουν γνωσιν οι φυλακες!!
Ιωαννα Βαφειαδου
vafianna@gmail.com

 triklopodia.gr