Εγκαίνια καταστήματος JYSK Γέρακα με μεγάλες προσφορές

Εγκαίνια καταστήματος JYSK Γέρακα με μεγάλες προσφορές
Με μεγάλη επιτυχία εγκαινιάστηκε στον Γέρακα το 14ο κατάστημα JYSK στην Ελλάδα, καθώς η πολυεθνική αλυσίδα από τη Σκανδιναβία με είδη για το σπίτι διευρύνει σταθερά το δίκτυό της. Σαν αποτέλεσμα, από σήμερα ο Γέρακας και η ευρύτερη περιοχή των Βορειοανατολικών προαστίων της Αθήνας έχουν το δικό τους κατάστημα JYSK.
Το κατάστημα του Γέρακα είναι το πρώτο που εγκαινιάζεται φέτος, ενώ έχουν προγραμματιστεί πολλά ακόμα να ανοίξουν τους επόμενους μήνες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι η Δανέζικη εταιρεία έχει ήδη βρει αρκετά κατάλληλα σημεία που θα φιλοξενήσουν καταστήματά της, τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια.

Σύντομα αναμένεται να υπάρχουν περισσότερα από 20 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό του αγοραστικού κοινού να έρθει σε επαφή με το Σκανδιναβικό design. Υπενθυμίζουμε ότι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της JYSK, Lars Larsen, είχε μιλήσει για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα σε βάθος πενταετίας και όλα δείχνουν ότι το πλάνο αυτό θα υλοποιηθεί με επιτυχία.

Η JYSK Γέρακα βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος 149, στον 1ο όροφο της Media Markt. Η συστέγαση των δύο εταιρειών δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να βρουν ότι χρειάζονται για το σπίτι τους στον ίδιο χώρο και ενδυναμώνει την αγορά του Γέρακα.

Δείτε στον χάρτη το κατάστημα JYSK Γέρακα.

Αυτό άλλωστε ανέφερε και ο Δήμαρχος Παλλήνης – Γέρακα, κος Αθανάσιος Ζούτσος, ο οποίος έκοψε την κορδέλα εγκαινιάζοντας το νέο κατάστημα της περιοχής. Ο κος Ζούτσος, στο σύντομο καλωσόρισμά του ευχήθηκε «καλές δουλειές» στη JYSK και τόνισε ότι «είναι θετικό σε εποχές δύσκολες οικονομικά να ανοίγουν καινούργια καταστήματα και να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας».

Ειδικά για τα εγκαίνια του καταστήματος του Γέρακα η JYSK ετοίμασε ένα φυλλάδιο μεγάλων προσφορών που φτάνουν έως και 70% σε προϊοντικές κατηγορίες αλλά και σε μεμονωμένα προϊόντα. Οι προσφορές του φυλλαδίου ισχύουν μέχρι και την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου όμως όσοι πελάτες κάνουν τις αγορές τους σε έπιπλα και στρώματα μέχρι και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου θα έχουν δωρεάν μεταφορά εντός νομού Αττικής.

Δείτε εδώ το φυλλάδιο εγκαινίων του JYSK Γέρακα.

Η JYSK, μέσα από το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων της αλλά και μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα JYSK.gr έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην κατηγορία των προϊόντων για το σπίτι. Με ένα νέο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα και προϊόντα που διακρίνονται για την ποιότητα και τη λειτουργικότητά τους η JYSK, που είναι περήφανη για τη Σκανδιναβική της καταγωγή, έχει ήδη θέσει γερές βάσεις για την ανάπτυξη και εδραίωσή της στην Ελληνική αγορά..zougla.gr