Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22

«Λουκέτο» σε εκατοντάδες καταστήματα KFC! Τι συμβαίνει

kfc-696x410 (1)
«Λουκέτο» έβαλαν εκατοντάδες καταστήματα KFC στη Μεγάλη Βρετανία, λόγω… έλλειψης κοτόπουλου! Πολλά από τα καταστήματα που παρέμειναν ανοιχτά, προσφέρουν περιορισμένο μενού ή έχουν μειώσει τις ώρες λειτουργίας τους.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Αναμένουμε ότι ο αριθμός των καταστημάτων που κλείνουν θα μειωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες». Νωρίτερα, η εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναγνώρισε ότι είναι «πολύ νωρίς» για να πει με βεβαιότητα σε πόσο καιρό θα έχουν ανοίξει εκ νέου όλα τα υποκαταστήματά της.
Το πρόβλημα προέκυψε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όταν η αλυσίδα εστιατορίων άλλαξε το συμβόλαιό της με τον διανομέα πρώτων υλών και σύναψε συμβόλαιο με την DHL.
«Έχουμε καινούριο συνεργάτη στις διανομές, όμως αντιμετώπισε λίγα προβληματάκια, στο να καταφέρει να διανέμει φρέσκα κοτόπουλα σε 900 εστιατόρια σε όλη τη χώρα, κάτι που είναι περίπλοκο», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας KFC.
Η οποία συνεχίζει: «Δεν συμβιβαζόμαστε στο ζήτημα της ποιότητας, συνεπώς η έλλειψη διανομών σημαίνει ότι κάποια από τα εστιατόριά μας παραμένουν κλειστά, κάποια ανοίγουν με περιορισμένο μενού και κάποια με μειωμένο ωράριο».
Η DHL με τη σειρά της απέδωσε τις καθυστερήσεις σε «λειτουργικά ζητήματα».
kfc1-e1519157796857makeleio.gr