2 δις ευρώ τα φέσια των πολιτών στη ΔΕΗ και συνεχίζουν!..

Ξεκίνησε η μεγάλη λαική αντίσταση ενόψει και του πολέμου με την Τουρκία!
Ξεκίνησε η μεγάλη λαική αντίσταση ενόψει και του πολέμου με την Τουρκία!
Οι πολίτες εκπαιδευμένοι από τους Κατρούγκαλους και λοιπούς συριζαίους κατσιαπλιάδες σταμάτησαν να πληρώνουν τους λογαριασμούς της διεφθαρμένης ΔΕΗ. Αποτέλεσμα στα 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ να έχουν εκτοξευθεί τα χρέη από απλήρωτους λογαριασμούς προς την ΔΕΗ, χωρίς να συνυπολογιστούν τα χρέη των τελικών πελατών -όσον δηλαδή έχουν μετακινηθεί
σε άλλο πάροχο ή έχουν διακόψει την ηλεκτροδότηση του ακινήτου τους για διάφορους λόγους- τα οποία φτάνουν στα 700 εκατ. ευρώ.
Σε αυτά δε έχουν προστεθεί και τα 500 εκατ. ευρώ των χρεών που βρίσκονται στη φάση του διακανονισμού, που πολλές φορές οι πελάτες της, αδυνατούν να αποπληρώσουν.
Η εταιρεία συμβούλων Qualco, στην οποία έχει αναθέσει η επιχείρηση τη διαχείριση των ανείσπρακτων λογαριασμών, της έχει παραδώσει τις προτάσεις της για το πώς θα κλείσουν οι μεγάλες ζημιές. Αναμένεται η έγκρισή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ προκειμένου να ξεκινήσει η υλοποίησή του σχεδίου.
Στο μεταξύ οι καλά εκπαιδευμένοι από τον Σύριζα πολίτες-πελάτες βλέπουν ότι θα πάμε σε πόλεμο με την Τουρκία ή ότι θα χρεοκοπήσει η Κολομβία των Βαλκανίων στο σύνολό της και σταμάτησαν να πληρώνουν τόσο τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, όσο και τις ασφάλειες ζωής αλλά και τα δάνειά τους-στεγαστικά και καταναλωτικά.
Εκτός από τους τζογαδόρους του Χρηματιστηρίου Αθηνών τίποτε άλλο δεν κινείται στην Κολομβία των Βαλκανίων…