Πέμπτη, Μαρτίου 8

Ένας Είναι ο Εχθρός, ο Κρατισμός!

13227471_10209153813820283_35053509384252822_o


του ΚΚ2
Καιρός είναι να αντικαταστήσουμε τον όρο «αριστεροί» που σε λίγο δε θα έχει κανένα νόημα, με τον όρο «κρατιστές», οι οποίοι υπάρχουν σε όλα τα κόμματα, απλά στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι στο 100%.
Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την κακής σημειολογίας ονοματολογία περί «νεοφιλελευθερισμού». Που στην Ελλάδα ειδικά δε σημαίνει τίποτα, διότι οι «νεοφιλελεύθεροι» είτε είναι ελαχιστότατη μειοψηφία σαν ιδεολογία, οπότε δεν
επηρεάζουν, είτε είναι πλούσιοι, οπότε δεν επηρεάζονται.
Αυτοί που επηρεάζονται είναι οι μη παγκοσμιοποιημένοι κρατικοδίαιτοι και κρατικοεξαρτώμενοι από το «γκουβέρνο» με το οποίο κατ’ ομολογίαν τους θέλουν να «τα έχουν καλά» (και γαία πυρί μειχθήτω οι είλωτες των €300).
Οπότε αντίπαλοί μας είναι οι κρατιστές, είτε του δημοσίου, είτε του ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι δε θα αφήσουν κανένα να δημιουργήσει μια νέα Ελληνική Apple (δε θα δοθεί ποτέ άδεια επαγγελματικής χρήσης για το γκαράζ) ούτε καν μια νέα Taxi Beat, καθόσον τέτοια παραδείγματα κλέβουν ψηφοφόρους από τους μεν και δημιουργούν ανταγωνισμό στους δε. Εξ ου επίσης και η παράλογη φορολογία και μόνη επιχειρηματική διέξοδος τα σουβλατζίδικα.
Εχθρός είναι ο κρατισμός.
ΚΚ2
 toparatiritirio