Δευτέρα, Ιουνίου 18

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝ ! ΠΙΟ ΧΟΥΝΤΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ !

Δυστυχώς ξαναεπιβεβαιώνομαι! Τι εννοώ:
Συμφωνία (του κ@λου), άρθρο 8.5. Δεν αφήνουν οι κερατάδες, να κάνεις αντιγραφή – επικόλληση από το PDF, οπότε θα τα πω με δικά μου λόγια εν συντομία: Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Τα δύο μέρη της συμφωνίας (Ελλάδα και Σκόπια) θα συγκροτήσουν Επιστημονική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων (ΟΥΑΟΥ!), που θα εξετάσει σχολικά εγχειρίδια, χάρτες, άτλαντες και τα σχετικά και θα προβούν σε διορθώσεις, αν κριθεί απαραίτητο.

Το οποίο βεβαίως βεβαίως σημαίνει, ότι θα μπουκάρουν στο Υπουργείο Παιδείας γυφτοσκοπιανοί «ειδικοί» (το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;) παρέα με Συριζοτραμπούκους «ειδικούς» (χαχα, καλό!) και θα ξεσκονίσουν τα βιβλία ιστορίας απαλείφοντας ο,τιδήποτε τους ενοχλεί: τα περί Μεγαλέξανδρου; τα περί Μακεδονικού Αγώνα; Μακεδονομάχων; ΄Ο,τι, τέλος πάντων, τους κάθεται βαρύ στο στομάχι και τους χαλάει τη μαγιονέζα! Και θα μου πείτε: Σε τι ακριβώς επιβεβαιώνομαι; Προ καιρού, έχω γράψει δύο σχετικά άρθρα, ειδικά το πρώτο σε ανύποπτο χρόνο, στα οποία αναφέρω, ότι υπάρχει σαφές σχέδιο των παγκοσμιοποιητών, να ξαναγραφτεί η ιστορία, όπως τους βολεύει και όπως γουστάρουν!
Δείτε:
ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
και
ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ! ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ!
Και να που έρχονται τώρα τα τσιράκια της ΝΤΠ, που λέγονται βλακοφασιστεροί και το αποδέχονται πλέον και με τη βούλα! Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι υπάρχει ανάλογος όρος και στο υπερμνημόνιο:
«Άρθρο 6: Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση Ελληνικής Επανάστασης, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως με κυρίαρχο ζήτημα την Γαλλική και Ιταλική Επανάσταση του Γαριβάλδη του 1843.«
Είπαν βέβαια, για να μη μας πέσει βαριά η μεμιάς κατάργηση της Ελληνικής ιστορίας, να ξεκινήσουν με την παραχάραξή της (που συμβαίνει εδώ και χρόνια από Ρεπούσηδες, Φίληδες και λοιπούς Εφιάλτες) και με τη διαγραφή σημαντικών κεφαλαίων, που προάγουν το πατριωτικό αίσθημα! Κατανοητό απολύτως, αφού η παγκοσμιοποίηση προσπαθεί, να ισοπεδώσει τα πάντα και τα έθνη-κράτη και ο εθνισμός αποτελούν μέγιστα εμπόδια στην εκπλήρωση των στόχων της.
Δείτε και τη σχετική κάρτα ILLUMINATI:

Δεύτερο σημείο της κατάπτυστης συμφωνίας, που αξίζει, να αναφερθεί, είναι το άρθρο 6, που εν ολίγοις, μας λέει, ότι οι δύο κυβερνήσεις θα πρέπει, να απαγορεύσουν οποιεσδήποτε ενέργειες υποδαυλίζουν το σωβινισμό, την εχθρότητα, τον αλυτρωτισμό, τον αναθεωρητισμό ενάντια στο άλλο μέρος.
Τουτέστιν οι Συριζαίοι τρίβουν τα χέρια τους, γιατί θα βρουν πάτημα, να απαγορεύσουν ακόμα και τα συλλαλητήρια, που όσο να πεις, ένα ταράκουλο τους το προκαλούν. Ειδικά ο Αλέξης έχει πάθει κάποιου τύπου αγοραφοβία, να την πω; Και όταν βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο τα κάνει πάνω του, αν δεν του βρίσκονται μερικές διμοιρίες ΜΑΤ, να τον προστατεύουν! Γι’ αυτό άλλωστε, θα την κάνει προς Σκόπια μεριά για να βάλει την τζίφρα του, γιατί εντός Ελλάδας τρέμει και τη σκιά του! Και κατ’ αυτόν τον τρόπο θα επιβεβαιώσουν περίτρανα όλους εμάς, που τους λέμε φασίστες αφού βάζουν τα γυαλιά ακόμα και στη χούντα!
Για να μην απογοητευόμαστε όμως και για να μην τα βάφουμε μαύρα, οι προδότες μπορούν, να βάζουν όσες τζίφρες γουστάρουν αφού αυτό είναι το μόνο που έχουν μάθει, να κάνουν: να λένε «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» και να ρίχνουν υπογραφές! Στο τέλος όμως δε θα μετρήσουν τα δικά τους σχέδια αλλά τα σχέδια του Θεού για την Ελλάδα και θα τους έρθει τέτοια κατραπακιά, που θα σκοτώνονται ποιος θα πρωτομπεί στο ελικόπτερο που θα τους περιμένει κάπου στην ταράτσα της Βουλής για να διαφύγουν!
Εκεί, να δεις «συνωστισμό» κυρα Ρεπούσαινα! Αλλά τότε θα είναι πολύ αργά γι’ αυτούς και η τιμωρία τους θα έρθει αμείλικτη είτε από τους ΄Ελληνες είτε -ακόμα χειρότερα γι’ αυτούς- από τον Ουρανό. Και, ως γνωστόν, «γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος». Γιατί στο τέλος…
ΘΑ ΚΑΕΙ, ΘΑ ΚΑΕΙ, ΤΟ ΜΠ@@ΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ!
ΥΓ. Θεϊκό σκίτσο του Αρκά αναφέρει ότι, όσοι έχουν διαφορές με την Ελλάδα σπεύδουν να τις λύσουν υπό έναν όρο: ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!
ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
http://www.triklopodia.gr