Δευτέρα, Ιουλίου 16

Τί κόκκινοι, γαλάζιοι και πράσινα άλογα;

Γράφει ο Αθανάσιος Καρανάσιος
Τί κόκκινοι, γαλάζιοι και πράσινα άλογα; – Μαύροι, κατάμαυροι, σαν το κατράμι είναι οι μελανοχιτώνες, που γράφουν τις πιο μαύρες σελίδες του Ελληνισμού – Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος και οι συν αυτοίς αξίζει η παραδειγματική τιμωρία, πολιτική και ποινική.
Η σημαία του κόμματος του Τσίπρα είναι πολύχρωμη, δεν έχει όμως το μαύρο μέσα της. Ούτε η σημαία του Καμμένου. Αριστερός δηλώνει ο πρώτος, αλλά ασκεί εδώ και τέσσερα χρόνια, από τότε
που ανέλαβε
με αξεπέραστη ψευδολογία, την πιο σκληρή, νεοφιλελεύθερη, αντικοινωνική, φοροσαδιστική, αντεργατική, αντεθνική πολιτική, με χαρακτηριστικό του, την τυφλή υποτακτικότητα στους κατακτητές της χώρας. Πατριώτης δηλώνει ο δεύτερος και για να κρατήσει την καρέκλα, κάνει τον ψευτοπαλικαρά με την στολή εκστρατείας και ζει άνετη ζωή (25 χρόνια τώρα επαγγελματίας πολιτικός, σιτίζεται πλουσιοπάροχα από το δημόσιο ταμείο), στηρίζει μέχρι τέλους μια αντιδημοκρατική, αυταρχική, αλαζονική κυβέρνηση, που απαξιώνει κατάφωρα το Σύνταγμα, τους νόμους, το πολιτικό έθιμο και ξεπούλησε τα πάντα, λεηλατώντας το κράτος.
Όμως το πλέον μεγάλο δράμα είναι, ότι μετά το κράτος και την υπέρμετρη, ανεξέλεγκτη, αποπνικτική εισροή λαθρομεταναστών από όπου γης, έβαλαν τώρα στόχο, με την συμφωνία των Πρεσπών, το Έθνος, περιφρονώντας έναν πατριωτικό Λαό, που στις δημοσκοπήσεις σε ποσοστό τουλάχιστον πάνω από 70%, είναι αντίθετος στο χαρακίρι για τους Σκοπιανούς!
Ούτε ο ένας είναι «κόκκινος», ούτε ο άλλος «γαλάζιος». Είναι και οι δυο μαζί κι ο καθένας χωριστά μαύροι, κατάμαυροι! Το χρώμα αυτής της κοινοπραξίας της μειοψηφίας, είναι αυτό της δόλιας εξαπάτησης, του πρόθυμου ενδοτισμού, της χαιρέκακης φτωχοποίησης των Ελλήνων, του κουρελιάσματος του Συντάγματος, της συνολικής παράδοσης κάθε Ελληνικής κυριαρχίας, της αδίστακτης καταστροφής κάθε τι Ελληνικού, του Ελληνισμού, της Μητέρας Πατρίδας.
Η μαύρη σελίδα του Τσίπρα και του Καμμένου δεν είναι μόνον πολιτική. Οι επιπτώσεις της πιο ανθελληνικής και αντικοινωνικής πολιτικής τους δεν θα είναι εύκολο να αναστραφούν, από την ημέρα που οι συριζαίοι και οι «ανεξάρτητοι» «Έλληνες» θα καθαιρεθούν από την εξουσία, μέσω των εκλογών, αν δεν τις καταργήσουν κι αυτές ή παρανομήσουν απροκάλυπτα φαλκιδεύοντας μέσω της Singular Logic τα εκλογικά αποτελέσματα, όπως κατά πάσα πιθανότητα έγινε τουλάχιστον τον Σεπτέμβριο του 2015.
Οι λαομίσητοι αυτοί ολετήρες γράφουν τις πιο μαύρες ημέρες του Ελληνισμού και του Έθνους, γιατί υπερβαίνουν την στιγμή, το σήμερα, την γενιά, την εποχή μας. Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος απεμπόλησαν το ιερό όνομα της Μακεδονίας, αναγνώρισαν γλώσσα, εθνικότητα και εθνότητα «Μακεδονική», πλαστογραφώντας την Παγκόσμια ιστορία και ποδοπατώντας τους φθεγγομένους λίθους των ανασκαφών, που καταμαρτυρούν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Η εκτρωματική Συμφωνία με τα Σκόπια ανακοινώθηκε πρώτα από τους Γερμανούς στο Βερολίνο (που εξαφάνισαν τον περασμένο αιώνα τεχνηέντως, μέσω των Νεότουρκων, τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας), πριν ανακοινωθεί στο εσωτερικό της χώρας από τους εδώ πρόσχαρους υπαλλήλους τους. Αυτά δεν συνέβαιναν ούτε επί Πιουριφόι…
Τους αξίζει παραδειγματική τιμωρία πολιτική και ποινική!
Email: karanassios@hotmail.com

 .triklopodia.gr