Σάββατο, Αυγούστου 11

Ενας λαός που κλαίει σαν τον τελευταίο κακομοίρη γιατί φοβάται να οργισθεί-Με το κλάμα-σφάξε με αγάμ' ν΄αγιάσω-το μόνο που εξασφαλίζεις είναι τη διαχρονική σκλαβιά σου

Οργισου και λιγο κακομοιρη!

Αξίζουν όλα τα δάκρυα του κόσμου στη χαμογελαστή Ρίκα που τρόλαρε τη ζωή. Αξίζει και το κάθε δάκρυ σ΄αυτό το αντισυμβατικό πλάσμα. Μόνο που έχει μαζευτεί πολύ κλάμα σ΄αυτό εδώ το τόπο.
Κλαίμε για τα μνημόνια, κλαίμε για τους νεκρούς στο Μάτι, κλαίμε για τα λεφτά που δεν έχουμε να πληρώσουμε τον γελοίο ΕΦΚΑ, για τα λεφτά που δεν έχουμε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και πάει λέγοντας.
Από τον Βασίλη Μπόνιο

Γενικά είμαστε ένας λαός που τα τελευταία χρόνια κλαίμε διαρκώς. Το κλάμα έχει αντικαταστήσει την ΟΡΓΗ.
Η οργή και το ξέσπασμά της είναι το μόνο μας όπλο κι αυτό το παραδώσαμε στην εξουσία.
Από την στιγμή που όλοι οι βλαμμένοι Αγανακτισμένοι διορίσθηκαν, έστω προσωρινά, στο φαύλο Δημόσιο στέρεψε η οργή.
Και τώρα το μόνο που κάνουμε είναι να κλαίμε. Κι όμως η ζωή μας θα μπορούσε να αλλάξει προς το καλύτερο εάν 1 εκατ. Ελληνες εκδήλωναν την οργή τους. Αλλωστε όπως δαπιστώσαμε στο Μάτι Αστυνομία, Πυροσβεστική, Τροχαία είναι ανύπαρκτες. Εύκολα το οργισμένο πλήθος θα μπορούσε να πάρει φαλάγγι τα Σώματα Ασφαλείας της κρατικοδίαιτης εξουσίας.
Αντ΄αυτού συνέχεια κλαίμε και γράφουμε παπαροαναλύσεις στα social media.
Kλαίμε και για τους 2 Ελληνες στρατιωτικούς που αιχμαλώτισαν οι Τούρκοι αλλά όταν ακούμε για πόλεμο τρέχουμε στα σούπερ μάρκετ και στα σουβλατζίδικα.
Τι σκατιάρης λαός.
Με το κλάμα-σφάξε με αγάμ’ ν΄αγιάσω-το μόνο που εξασφαλίζεις είναι τη διαχρονική σκλαβιά σου.
Συνέχισε να κάνεις την οργή σου δάκρυ και θα φας καλά…
 kourdistoportocali.com