Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 20

ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΛΕΙΖΕΡ «ΕΚΑΨΕ» ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ.




ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 ΣΤΙΣ 17-09-2018.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΕΤΑΊΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΤΗ ΔΙΚΗΓΌΡΟ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΟΥΠΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ ΚΎΡΙΟΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΚΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗ (ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ) . ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΘΕΡΜΑ.


ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΉ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΥΓΝΉ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟ 100 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΗΘΕΛΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΊΚΙΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ Σας εχουν γ@μησει τα μυαλα ολων και δεν μπορειτε να σταθειτε πια …!!



6 thoughts on “ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΛΕΙΖΕΡ «ΕΚΑΨΕ» ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ.

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ says:
    Μπορεί να είναι αλήθεια όλα αυτά, αλλά όταν τα λένε στα Παραπολιτικά του Κουρτάκη το καίνε το θέμα! Ίσως και εσκεμμένα! Κρίμα!!!!!
    Πάντως δεν κατάλαβα κάτι. Αν όλα αυτά είναι σωστά (κι εγώ έχω την υποψία ότι μπορεί να έχουν όχι μικρή αλλά μεγάλη δόση αλήθειας), ποιός ωφελήθηκε; Αυτό κοιτάω εγώ πάντα και βλέπω μέσα από τον ωφελημένο αυτόν που προκάλεσε την κατάσταση (είτε είναι Παγκόσμιος πόλεμος, είτε «φυσική»καταστροφή, είτε απλός πόλεμος). Η σημερινή κυβέρνηση πάντως κάθε άλλο παρά ωφελήθηκε και οι Αμερικάνοι, όπως και η Ε.Ε., δεν θα ήθελαν κάποια άλλη κυβέρνηση τώρα που το Σκοπιανό είναι αυτό που τους καίει και αυτή η κυβέρνηση το πάει το θέμα όπως αυτοί θέλουν. Αν δεν το έκαναν οι Αμερικάνοι, τότε ποιός είχε συμφέρον να ζημιωθεί η κυβέρνηση και προκάλεσε αυτό το γεγονός;;;
    • ερατω says:
      εγινε για δυο λογους. ως θυσια σχετικη με την εκλειψη σεληνης και για να το ¨βουλωσουν» οι κατοικοι της ελλαδας σχετικα με το Μακεδονικο.
    • Νοματέος says:
      Υπαρχει ενα βιντεο το οποιο ειχα δει πρη κανα δυο μηνες που διχνει ενα δενδρο σε ενα ξεφοτο που μοιαζει να εχει κοπει λιγο πανω απο την ριζα , τα κλαδια και ο υπολοιπος κορμος ειναι ανεπαφα απτην φωτια, οπως και ολη η γυρω περιοχή ανεπαφη, αυτο ειναι οντως κουφό και μονο με πανυσχηρο λειζερ ισως απο αποσταση θα μπορουσε να γινει.
      Αλλα βιντεο δε γνωρίζω και περιμενα να δω επιτελους κατι βιντεο με τρυπες οπως αυτες που λεει στην εκπομπή σε αυτο το αρθρο αλλα τιποτα ακομα.
  2. Bill Haynes says:
    Από την προηγουμένη ημέρα και λίγες ώρες πρίν τη πυρκαϊά, είχαν ψεκάσει στον ουρανό για να ανακλάται η δέσμη LASER και να προσπίπτει στους στόχους. Η «δουλείά» έγιινε με μεγάλο LASER (30 GW), από το έδαφος και από σχετικά μεγάλη απόσταση από τους στόχους, για να μην γίνουν αντιληπτοί οι εμπρηστές.
  3. Kelly says:
    Είδα φωτογραφίες απο το «μετά» είδα τους καμμένους στο κτήμα.. είδα τον Φύτρο και στα 2 μέτρα το παιδάκι του (καλή ανάπυση να έχουν όλοι τους) οι εικόνες ήταν φριχτές. Μου αναλύσανε την στάση του σώματος του Φύτρου πως ήτανε, την έκφραση προσώπου την θέση των χεριων κτλ… φρίκη φρίκη φρίκη όλοι καήκανε ζωντανοί και σχεδόν σε κίνηση. Τα γράφω ολα αυτά για να αναφέρω ότι δεξια όπως βλέπουμε στην θάλασσα στα 6-8 μέτρα υπήρχε άλλο πτώμα διαφορετικής κατάστασης που στην αρχή δεν καταλάβαινα τι έβλεπα, 1) ο Φύτρος και το αγοράκι είχανε καεί από την μεγάλη θερμοκρασία το δίπλα πτώμα όμως είχε καρβουνιάσει και ήτανε σαν να είχε σκάσει σαν να είχε εκραγεί.. μια μαύρη μάζα που είχε εκραγει αλλα φαινόντουσαν καρβουνιασμένα πόδια και χέρια…
    Συγνώμη για την περιγραφή δεν θα προχωρήσω σε λεπτομέριες άλλες.
katohika.gr