ΤΙΓΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ στην ΚΟΚΑ ο Αλβανός πρωθυπουργός! Λιωμένος στην άσπρη σκόνη με το όπλο δίπλα του! Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που ΚΑΝΕΙ το ΓΥΡΟ του διαδικτύου!

rama-albania
Η φωτογραφία με τον Ράμα έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral στα σόσιαλ μίντια με πλήθος σχολίων από τους χρήστες. Τώρα αν πρόκειται ή οχι για φωτομοντάζ αυτό μπορεί να μας το απαντήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας.

rama-coka
Υπενθυμίζουμε δημοσίευμα από την 1η Μαρτίου 2018 
Αλβανία: Εμπλέκουν τον Έντι Ράμα με εμπόριο 600 κιλών κοκαΐνης
Σε νέο σκάνδαλο με ναρκεμπόρους εμπλέκει η αντιπολίτευση τον Έντι Ράμα, καθώς στην Αλβανία, εντοπίστηκε ποσό- ρεκόρ κοκαΐνης και για μια ακόμη φορά λέγεται ότι πίσω βρίσκεται ο ίδιος ο Αλβανός πρωθυπουργός.
Μετά από την οργανωμένη επιχείρηση «χιόνι» κατασχέθηκαν στο λιμάνι του Δυρραχίου 613 κιλά κοκαΐνης αξίας 180 εκατομμυρίων.
Το κύκλωμα είχε κρύψει τα ναρκωτικά σε κοντέινερ μέσα σε 528 φακέλους κάτω από μπανάνες σε ειδική κρύπτη που είχαν φτιάξει μέσα στο φορτηγό. Στη συνέχεια θα διοχετεύονταν σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η αντιπολίτευση στην Αλβανία κατηγορεί τον Ράμα ότι κρύβεται πίσω από αυτό το αλισβερίσι και αναρωτιούνται αν σε ένα βράδυ εντοπίστηκαν 613 κιλά κοκαΐνης πόσες ποσότητες ναρκωτικών έχουν περάσει κατά καιρούς χωρίς να ανοίξει ρουθούνι;
 http://www.makeleio.gr