Πέμπτη, Νοεμβρίου 8

Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι … στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης.

Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης. 33Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι … στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης.
H Υπουργός Άμυνας των Σκοπίων είναι μέλος στο ECFR …οργανισμό που χρηματοδοτεί κυρίως ο θείος George Soros (Open Society Foundation) .

Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης. 7Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης. 5
Στον ίδιο οργανισμό είναι μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ που επίσης χρηματοδοτεί ο θείος Soros, ο Μπακογιάννης, η Δαμανάκη και αυτός ο οργανισμός που έχει μέλη του Έλληνες Πολιτικούς δημοισίευε μελέτες που συκοφαντούσαν την Ελλάδα και την εμφάνιζαν ως …ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ της Ρωσίας προκειμένου να διαλυθεί η λατρεμένη Ευρωπαική Ένωση!
Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης. 4Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης. 6Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης. 8
https://theamapati.wordpress.com/2007/11/26/261107b/
Ναι φίλοι μου ….αυτή η απίθανη χώρα στην οποία 255 βουλευτές ανατρέπουν νόμιμα εκλεγμένο Πρωθυπουργό και τον αντικαθιστούν με τον Τραπεζίτη της Goldman Sachs Παπαδήμο !
Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης. 2Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης. 3
Και τι σύμπτωση και το «αναρχικό» Indymedia Soros … ξεσπάθωσε που αποκαλύφθηκαν τα «σχέδια» της Ρωσίας που απειλούν την λατρεμένη Ευρωπαική Ένωση.
Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης.
Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης. 333
Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι … στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης.
Όπου και να γύρεις …πράκτορες και ρουφιάνοι των τοκογλύφων.
Ας μην βασιζόμαστε σε κανέναν…παρά μόνο στον εαυτό μας και όσους ξέρουμε πολύ καλά και προσωπικά. Δεν υπάρχει άλλη δικλείδα ασφαλείας. Σε λίγο οι ρουφιάνοι και οι γλείφτες της εξουσίας θα ξεπεράσουν σε αριθμό τα ίδια τα θύματα της εξουσίας.
Οι λύκοι έγιναν περισσότεροι κι από τα πρόβατα κι ο ανταγωνισμός μεταξύ τους θα είναι λυσσαλέος.