Δευτέρα, Δεκεμβρίου 3

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΖΑΕΦ: ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!

ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ;;

Μια πολύ περίεργη δήλωση έκανε σήμερα ο Ζάεφ, απαντώντας στις κατηγορίες βουλευτών του αντιπολιτευόμενου κόμματος VMRΟ, πως με την υιοθέτηση του ονόματος Βόρεια Μακεδονία «δημιουργείται ένα νέο κράτος και μια νέα ταυτότητα για τους πολίτες και χάνεται η επαφή με τους Μακεδόνες στις γειτονικές χώρες».

Στην απάντησή του, ο Ζάεφ είπε πως όχι μόνο «η χώρα παραμένει η ίδια, η γλώσσα θα αναγνωρίζεται από όλους και η Μακεδονία θα γίνει μέρος όλων των διεθνών οργανισμών, αλλά δημιουργούνται προϋποθέσεις ακόμη και για πιθανή διδασκαλία της μακεδονικής γλώσσας στη βόρεια Ελλάδα. Ειδικά για τους Μακεδόνες του Αιγαίου, δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτε τα τελευταία 27 χρόνια -από την ανεξαρτησία της Μακεδονίας…».
Τι θέλει να πει ο «ποιητής»; Προφανώς, μιλώντας για «Μακεδόνες του Αιγαίου» εννοεί ότι υπάρχει -κρυφός!- όρος στην Συμφωνία των Πρεσπών, για αναγνώριση από τους προδότες Τσίπρα και Καμμένο «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα! Εφόσον δε, θα αναγνωριστεί επισήμως μειονότητα, τα παιδιά μας στα σχολεία της Βορείου Ελλάδος, θα διδάσκονται –ως δεύτερη- και την «μακεδονική» γλώσσα, όπως ακριβώς στα σχολεία της Θράκης διδάσκονται τα τουρκικά, λόγω της μουσουλμανικής μειονότητας!
(ΥΓ): Κάτω η συγκυβέρνηση των προδοτών Τσίπρα-Καμμένου!
ethnikismos.net
 .triklopodia.gr