Τετάρτη, Δεκεμβρίου 5

Γ. Τράγκας: «Οι άφρονες των Αθηνών, οι δοσίλογοι του μνημονίου και οι μαριονέτες του Βερολίνου κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν»

Για τις αλυτρωτικές βλέψεις του Ζόραν Ζάεφ και τις προκλητικές δηλώσεις περί Μακεδονίας του Αιγαίου μίλησε στην εκπομπή «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90.1 ο Γιώργος Τράγκας.
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνομαι Ελπίζω να ακούει αυτή την ώρα ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος και οι αρμόδιοι για την διατήρηση και την ασφάλεια της εθνικής κυριαρχίας.

Άρχισαν να χτυπάνε τα τύμπανα του αλυτρωτισμού των Σκοπίων! Ήδη ακούγονται από την άλλη πλευρά
των συνόρων σε όλη την Μακεδονία. Πριν ακόμη κυρωθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο η μεγάλη ντροπή του έθνους, η μεγάλη ταπείνωση, η συμφωνία της μεγάλης προδοσίας, ο κ. Ζάεφ μιλάει ανοιχτά για την Μακεδονία του Αιγαίου. Όπως και ο Ερντογάν, έτσι και αυτός μιλάει για τα σύνορα της καρδιάς των Σκοπιανών, δηλαδή την Θεσσαλονίκη μας και τον Λευκό Πύργο. Μόνο οι άφρονες των Αθηνών, οι δοσίλογοι του μνημονίου και οι μαριονέτες του Βερολίνου κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν αυτά που λέει. Οι δήθεν ευρωπαϊστές, οι οπαδοί του μοναδικού και γερμανικού νομίσματος που λέγεται ευρώ.
Ο κ. Ζαεφ μιλάει πλέον ανοιχτά και ξεδιάντροπα για Μακεδονική μειονότητα στα εδάφη του μακεδονικού νότου. Και ζητάει να διδάσκεται στα σχολεία της βορείου Ελλάδος η μακεδονική γλώσσα. Δηλαδή ένα μόρφωμα της λαϊκής γλώσσας που αναγνώρισαν οι εθνομηδενιστές των Αθηνών, ως μακεδονική γλώσσα.
Ήδη παράγει καταστροφικά για το έθνος αποτελέσματα η προδοτική συμφωνία του Τσίπρα. Ήδη φαίνεται ότι το θέμα δεν ήταν η ένταξη του γειτονικού κρατιδίου στο ΝΑΤΟ. Αυτό θα μπορούσε να γίνει χωρίς να αναγνωρίσουμε ως μοναδική μακεδονική εθνότητα τα Σκόπια. Αυτό θα μπορούσε να γίνει χωρίς να αναγνωρίσουμε ως μοναδική μακεδονική γλώσσα τα Σκοπιανά. Αυτό ήθελαν το Βερολίνο και ο Σόρος για να υπάρχουν στο άμεσο μέλλον τα επόμενα βήματα αλλαγής των βόρειων συνόρων μας. Ήδη δεχόμαστε επίθεση με διεκδικήσεις κατά μήκος όλων των βορείων συνόρων μας.
Η Αλβανία παράγει χάρτες που συμπεριλαμβάνουν όλη την Ήπειρο και τμήματα της δυτικής Μακεδονίας. Τα Σκόπια παράγουν χάρτες και βιβλία με πρωτεύουσα το Λευκό πύργο. Η Τουρκία διεκδικεί το μισό Αιγαίο και κατασκευάζει αεροπλανοφόρο με το όνομα Θράκη. Όλες αυτές οι κινήσεις συντονίζονται τόσο από την Άγκυρα, όσο και από τους συμμάχους της τους Γερμανούς με την ευγενική φροντίδα και άλλων κέντρων όπως αυτό του Σόρος. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι ο Αμερικανός κροίσος πέραν της εξαγοράς του κυβερνητικού σχήματος έχει διεισδύσει βαθύτατα στον χώρο της ΝΔ και έχει πλήθος επαφών με τα στελέχη της.
Ο κ. Μητσοτάκης είναι σε πλήρη επαφή με το ίδρυμα Σόρος μέσω συγγενών του, στελεχών του, αλλά και ο ίδιος προσωπικά. Είναι ολοφάνερο γιατί η ΝΔ είναι τόσο χαλαρή στα θέματα του Μακεδονικού, εντελώς ηττοπαθής στα θέματα του μνημονίου και πολύ μακριά από τον Ελληνικό λαό και τις διεκδικήσεις του. Σιγά σιγά, θα έρθουν όλα στο φως. Καλό να μας πει και ο κ. Μπακογιάννης εάν έχει σχέσεις με το ίδρυμα Σορος ή με άλλους διαπλεκόμενους των Αθηνών που έχουν στενή σχέση με το Μαξίμου.
Πρέπει να γνωρίζουν οι Αθηναίοι που θα επιλέξουν τη ΝΔ και τον Μπακογιάννη, ποια είναι τα πρόσωπα πουν διαλέγουν και εάν αυτά κομίζουν κάτι καινούργιο ή είναι μαριονέτες του ιδίου συστήματος.
Το επόμενο βήμα των Σκοπιανών είναι η διεκδίκηση ελληνικών εδαφών. Αμέτρητες φορές έχω προειδοποιήσει τον ανεκδιήγητο και άθεο πρωθυπουργό μας. Αμέτρητες φορές έχω πει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι μετέχει με τον άλφα ή βήτα τρόπο μιας ανείπωτης εθνικής προδοσίας. Οι Γερμανοί μας σπρώχνουν σε αλλαγή συνόρων. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, για να φτάσουμε στην μεγάλη προδοσία που προηγήθηκε με το μνημόνιο. Όπως για να φτάσουμε στην εθνική προδοσία της Κύπρου και στην μεγάλη συμφορά χρειάστηκαν 7 χρονιά τυραννίας, 7 χρόνια Χούντας. Και στις δύο περιπτώσεις αποδυναμώθηκε πλήρως η ελληνική κοινωνία πριν συμβεί η εθνική καταστροφή.
Είναι συνυπεύθυνος και συνένοχος ο Κυριάκος Μητσοτάκης που επιτρέπει στον Τσίπρα να κινείται εύκολα και να ροκανίζει τις ημέρες του στην εξουσία χωρίς αντίσταση. Είναι ένοχος και συνυπεύθυνος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που δείχνει ότι συμμερίζεται την μεγάλη προδοσία και τα ρήγματα που προκαλεί ο Τσίπρας στην κοινωνική και εθνική συνοχή.
Η εθνική τραγωδία δεν θα αργήσει. Η Ελλάδα έχει αποδυναμωθεί πλήρως. Τα παιδιά της έχουν φύγει στο εξωτερικό. Οι λύκοι της περιοχής ουρλιάζουν και διεκδικούν τα εδάφη μας. Η Ευρώπη αλλάζει και το Βερολίνο θα αδιαφορήσει πλήρως μόλις έρθει η κακιά ώρα. Ας ελπίσουμε ότι τα συμφέροντα των Αμερικανών και των ισραηλινών θα ταυτίζονται με τα δικά μας την κατάλληλη στιγμή. Η Τουρκία ως περιφερειακή δύναμη επιδιώκει να βελτιώσει τις σχέσεις της με την Ουάσιγκτον.
Είναι μια εποχή πολύ σκοτεινή για όλους. Δυστυχώς η αντιπολίτευση επωάζει μια καινούργια κυβέρνηση μέσα στο φασιστικό κέλυφος του μνημονίου.
Σιγά σιγά, όπως είδα αποσύρονται τα εκατοντάδες πυρπολημένα αυτοκίνητα από τους δρόμους του Παρισιού. Ο Εμμανουέλ Μακρόν έκανε μια δήλωση που άρεσε σε πολλούς Γάλλους. Ο Γάλλος πρόεδρος είπε ότι πρέπει να διαχωριστούν τα κίτρινα γιλέκα που διαμαρτύρονται, και έχουν δικαίωμα να το κάνουν, από τους αναρχικούς που προκάλεσαν καταστροφές και βεβήλωσαν μνημεία στην γαλλική πρωτεύουσα. Βέβαια, το κίνημα διαμαρτυρίας δεν πρόκειται να σταματήσει. Ο Μακρόν θεωρείται παιδί του συστήματος που έφερε ακρίβεια και φτώχεια στη Γαλλία. Υπάρχει ένα μεγάλο κίνημα σε όλες τις γαλλικές πόλεις εναντίον του προέδρου που γέμισε από την μια ημέρα στην άλλη το σύστημα των Τραπεζών και των Μίντια και σήμερα έχει ποσοστό δημοφιλίας 20%.
Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορούν κάποια βίντεο με τα οποία υποστηρίζεται ότι ανάμεσα στους διαδηλωτές έδρασαν άντρες των υπηρεσιών ασφαλείας που προκαλέσουν καταστροφές και μετά φαίνονται να έρχονται σε επαφή με αστυνομικά αυτοκίνητα να αλλάζουν ρούχα και να αναμειγνύονται πάλι με τους διαδηλωτές. Ήδη το κίτρινο κύμα ετοιμάζει νέα σειρά κινητοποιήσεων. Σε διάφορες δημοσκοπήσεις που γίνονται στην Γαλλία το κίτρινο κύμα συγκεντρώνει ευρύτατες πλειοψηφίες αποδοχής που φτάνουν στο 80%.
crashonline.gr