Καμμένος: Έπρεπε να βομβαρδίζουμε τη Γερμανία κάθε 40 χρόνια!Σε μία απίστευτη δήλωση κατά της Γερμανίας προέβη ο Πάνος Καμμένος, που αν το Βερολίνο τον έπαιρνε στα σοβαρά, ήδη θα τον είχε καταγγείλει διεθνώς.
Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε ότι πάντα διαφωνούσε με τον Αλέξη Τσίπρα «σε αυτό το θέμα, για τη συμπεριφορά της Γερμανίας και για την ύπαρξη ή όχι καλών προθέσεων» και συνέχισε με την επίμαχη φράση:

«Θυμάστε ίσως αυτό που είχε πει ο Τσόρτσιλ. Οτι αν κάθε 40 χρόνια βομβαρδίζουμε τη Γερμανία, οι Γερμανοί θα ξέρουν το γιατί.»
Φυσικά ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1940 μέχρι το 1945 και από το 1951 μέχρι το 1955 ουδέποτε είπε αυτή ή παρόμοια φράση, που αποτελεί αποκύημα της φαντασίας του Πάνου Καμμένου!
Το γεγονός ότι αυτή η προτροπή σε βομβαρδισμό της Γερμανίας από τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ πέρασε ουσιαστικά απαρατήρητη, δείχνει πόση σημασία έχουν πλέον τα λεγόμενά του στο εσωτερικό και εξωτερικό της χώρας…
 http://arouraios.gr