ΕΚΤΑΚΤΟ>5.000 ευρώ καταναλωτικό δάνειο σε όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ!

Με πολυ ευνοικους ορους

Μόνο 3 υπουργοί (Κουίκ, Κουντουρά, Πολάκης) έχουν πάρει πάνω από 2 εκατ. ευρώ δάνεια! 
kourdistoportocali.com---Κίνηση ματ ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας μετά και τα εκθαμβωτικά δάνεια του Παύλου Πολάκη. Οπως θα δείτε πιο κάτω μόνο 3 υπουργοί του Σύριζα και των ΑΝΕΛ (Κουίκ, Κουντουρά, Πολάκης) έχουν πάρει πάνω από 2 εκατ. ευρώ δάνεια! Πως θα τα πληρώσουν αυτά εάν πάψουν να είναι υπουργοί και βουλευτές;
Από την Ιόλη Πιερίδη

Για να μην συμβεί όμως αυτό ο άχαστος πρωθυπουργός ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο: Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πολύ σύντομα θα καλέσει εκ νέου τους τραπεζίτες στο Μέγαρο Μαξίμου και αυτή τη φορά η πρωθυπουργική οδηγία είναι  να δωθούν 5.000 ευρώ ανοιχτό-καταναλωτικό δάνειο 20 μέρες πριν τις εθνικές εκλογές σε όσους είναι εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ!
Ετσι κι αλλιώς η κυβέρνηση Σύριζα έχει μετατρέψει τις τράπεζες σε αποδέκτες ρουσφετιών του Σύριζα.
Οι αποκαλύψεις για χαριστικά δάνεια και διευκολύνσεις σε Συριζαίους που θα δουν το φως της δημοσιότητας το προσεχές διάστημα θα κάνουν τα δάνεια του Πολάκη, του Κουίκ και της Κουντουρά να μοιάζουν με φιλοδωρήματα.
Ο Σύριζα μάλιστα κρατάει σε ομηρία συγκεκριμένα πρόσωπα του εγχώριου χρηματοπιστωτικού συστήματος και κάθε λίγο και λιγάκι απαιτεί να ικανοποιηθούν ακόμη και οι πιο τρελές απαιτήσεις των κυβερνητικών.
Η συγκεκριμένη πιάτσα έχει βουίξει.
Το δε ξύλο που έπεσε ανάμεσα στους Ρουμελιώτη και Πανταλάκη θα καταστεί ασήμαντο ενόψει των προσεχών ξυλοδαρμών!!!!
Οι όροι εξόφλησης των δανείων θα είναι πολύ ευνοικοί έως πεπετζίδικοι σύμφωνα με τις εντολές του Αλέκου Φλαμπουράρη στους τραπεζίτες: Οι συγκεκριμένοι δανειολήπτες θα πληρώνουν 50 ευρώ το δίμηνο και εάν στο μεταξύ πεθάνουν θα αναλάβουν να το εξοφλήσουν οι κληρονόμοι και εάν δεν έχουν το ελληνικό Δημόσιο!
Μιλάμε για άχαστο κόλπο.
Από Δευτέρα όλοι θα πάνε να γίνουν μέλη του Σύριζα!
Είναι δυνατόν με τέτοια κόλπα να χάσει ο Αλέξης τις εκλογές;
H Aυγή Βουτσινά είναι ένας δημοσιογραφικός όμιλος μόνη της. Θηρίο Ενήμερο.
Και δίχως βαθυστόχαστες αναλύσεις εξηγεί γιατί η Κουντουρά και ο Κουίκ είναι εξαρτημένοι από τις καρέκλες τους>

Το Ελενάκι λοιπόν πούλησε ακριβά το τομάρι της…

Πήρε 2 δάνεια το 2009 και άλλο ένα το 2013 από την Εθνική Τράπεζα…. συνολικού ύψους 798.697,49 €.

Πόσα χρωστάει σήμερα…;

Σήμερα χρωστάει 854.676.41 €

Αλλά δεν κινδυνεύει το σπιτάκι της…

Του ‘ναντίον έκλεισε θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά…Για να δούμε λοιπόν γιατί ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ δεν εγκαταλείπει την καρέκλα….

Φυσικά ο λόγος δεν είναι η υπευθυνότητα του,ούτε οι αρχές του….ούτε οι σταθερές αξίες του όπως αναπαράγουν κάποιοι Συριζαίοι…

Ο λόγος είναι τα χρέη του…..

Ο “κύριος” αυτός λοιπον,τη στιγμή που ο πολίτης δεν έχει να φαει….χρωστάει 1.144.197 ευρώ, με το μεγαλύτερο ποσό να είναι οφειλή 273.656 στο Δημόσιο (ΔΟΥ).

Το δικό σου σπιτάκι όμως….το ρίχνουν στα κοράκια….!!!

Στο μεταξύ ο οξυδερκής έλληνας λαός ετοιμάζεται να στείλει νέα ταλέντα στη βουλή.
Δεν υπάρχει σωτηρία>