Συνεδριάζουν στη Βουλή όσοι έχουν μείνει στους ΑΝΕΛ δηλαδή όσοι …δεν χρειαζόταν ο Τσίπρας για τη ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Παρών και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει στη Βουλή η νέα μάχη και η συζήτηση για την επικύρωση της ένταξης στο ΝΑΤΟ της «Βόρειας Μακεδονίας», συνεδριάζουν υπό τον Πάνο Καμμένο όσοι… βουλευτές έχουν απομείνει στους ΑΝΕΛ.

Προσερχόμενος στη συνεδρίαση, ο Πάνος Καμμένος έδωσε το… στίγμα της συνεδρίασης. «Δεν θα αργήσουμε» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Στη συνεδρίαση είναι και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος δεν είχε… όρεξη για κουβέντες και δεν είπε ούτε καλημέρα μπαίνοντας. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι το πρόσωπο της συνεδρίασης (και των ημερών γενικότερα) εξαιτίας της απόφασής του να πάρει πίσω την απόφασή του παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα, ύστερα από παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.
Το κλίμα για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο φαίνεται βαρύ. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις μπήκε στην αίθουσα όπου συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, οι υπόλοιποι βουλευτές σταμάτησαν τη συζήτηση.
Ο Πάνος Καμμένος κάθισε στη μια πλευρά του τραπεζιού και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από την άλλη. Όταν οι δημοσιογράφοι τους επεσήμαναν ότι κάθισαν… απέναντι, η απάντησή τους ήταν «έτσι καθόμαστε πάντα».