Πόσο Κατώτεροι των Περιστάσεων Είμαστε

Μια κυβέρνηση εκλεγμένη με το (σε απόλυτα νούμερα) 20.6% των ψήφων, ταγμένη από το 1918 να ακρωτηριάσει την Μακεδονία
Ένας λαός που τους ψηφίζει  αγνοώντας τι πρεσβεύουν.
Μια κυβέρνηση που αγνοεί επιδεικτικά την πλειονότητα του ελληνικού λαού να μην δοθεί το όνομα Μακεδονία,  σε μια Δημοκρατία που στο τόπο και την χώρα γένεση της έχει εκφυλιστεί και
εξευτελιστεί.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, μιλώντας στον Realfm 107,1 και την εκπομπή 7 με 10πμ με την Μελίνα Καραπαναγιωτίδου και τον Μπάμπη Τζιομπάνογλου, για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στην Αθήνα, κατήγγειλε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα, υπόσχονταν  καλές επιδοτήσεις στα ροδάκινα για να μην αντιδρούμε στην συμφωνία των Πρεσπών.

Ένας λαός που ξεχνά τους φιλοσόφους του, τους ήρωες του και τους αγίους του και υψώνει την σημαία της διαφθοράς, του μικρολαϊκισμού, του συμφέροντος, της ομοφυλοφιλίας, της ιδιοτέλειας.

Ένας λαός που ξεχνά τους αγώνες του, τις ζωές και το αίμα που χύθηκαν και χάθηκαν για αυτούς τους αγώνες.

Ένας λαός που ψηφίζει – κατά πλειοψηφία – για να ικανοποιήσει προσωπικές του ανάγκες και παρορμήσεις.

Μια κυβέρνηση και κάθε κυβέρνηση που ενδιαφέρεται να εξυπηρετήσει τους κομματικούς ακολούθους και όσους περισσότερους μπορεί ώστε να ριζώσει στο κοινοβούλιο και τα κυβερνητικά έδρανα.

Ένας λαός που οι άνθρωποι δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους.

Ένας λαός που λειτουργεί με το συναίσθημα και όχι την λογική και αυτό το εκμεταλλεύονται οι πολιτικοί.

Ένας λαός που μέσα από τα σπλάχνα του αναδέχθηκαν φιλόσοφοι, ήρωες και άγιοι και εν μέσω κυκλοφορίας μεγίστης γνώσης και πληροφορίας σήμερα βαθμολογείται με βαθμό που παίρνουν αυτοί με μειωμένη είσοδο και επεξεργασία δεδομένων στον εγκέφαλο.

Ένας λαός που πρώτα τους ψηφίζει και μετά διαμαρτύρεται.

Ένας λαός που ψάχνει φταίχτες στους Γερμανούς, την Μερκελ, το ευρώ και το χριστιανισμό και που αρνείται πεισματικά να δει τα λάθη του.

θα έπρεπε να τρίζει η Ελλάδα σύγκορμα σήμερα αλλά είμαστε κατώτεροι των περιστάσεων και καλά τα παθαίνουμε

Πως γίνεται να υπάρχουν έλληνες τόσο ανθέλληνες ;

Ένας λαός πολύ κατώτερος των περιστάσεων.

Μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων  ἀπάντων τιμιώτερόν ἐστιν ἡ Πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον, έλεγαν κάποιοι πριν από 2500 (περίπου) χρόνια.

Εμείς τι λέμε σήμερα;

Μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων  ἀπάντων τιμιώτερόν ἐστιν το money;;;;


Ο αυτοκαταστροφικός μας εγκλωβισμός σε θνησιγενή πολιτικοϊδεολογικά σχήματα και την ψευδαίσθηση της προσωπικής μας ικανοποίησης είναι η ταφόπετρα αυτής της χώρας.

http://syn-fil-ax.blogspot.com/