ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ! «ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ» – ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΦΩΛΙΑ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ Η ΠΕΡΙΟΧΗ, ΤΟ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ;

Untitled-1
Ανησυχητικά είναι τα περιστατικά που αριθμούνται και αφορούν επιθέσεις και απειλές από ακραίους μουσουλμάνους σε ελληνικό έδαφος, ειδικότερα τα τελευταία χρόνια. Τελευταίο κρούσμα είχαμε στην Κορινθία, και συγκεκριμένα στους Αγίους Θεοδώρους, όπου έχει σχηματιστεί ένας πυρήνας Αράβων που δηλώνουν τζιχαντιστές και τρομοκρατούν Κούρδους

Άραγε πόσοι πυρήνες τζιχαντιστών έχουν σχηματιστεί στην Ελλάδα; Ξέρει κανείς να απαντήσει με σιγουριά;
Πόσο καιρό ακόμα θα χρειαστούν τα εξτρεμιστικά στοιχεία για να απειλήσουν ολόκληρη την εσωτερική ασφάλεια της χώρας;
Σε συνθήκες ακραίας πόλωσης-προσώρας μόνο σε λεκτικό επίπεδο-συνυπάρχουν εδώ και περισσότερο από ένα μήνα Άραβες και Κούρδοι σε ξενοδοχείο στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.
Περίπου στις 20 του προηγούμενου μήνα οι Κούρδοι ενημέρωσαν τους ομοεθνείς τους στη Αθήνα ότι δέχονται στοχευμένες και συστηματικές απειλές από συγκεκριμένα άτομα (Σύρους που δηλώνουν τζιχαντιστές). Μάλιστα οι Κούρδοι ανέφεραν ότι οι 3 από τους Αράβες που τους έχουν στοχοποιήσει είχαν μαχαιρώσει άλλους Κούρδους  σε κέντρο υποδοχής στη Μυτιλήνη!
Η εξστρεμιστική ομάδα των Αράβων, που αριθμεί συνολικά 9 άτομα, απειλεί ότι «για κάθε έναν αδελφό μας που σκοτώνετε εσείς στη Συρία, εμείς θα σφάζουμε έναν από εσάς. Τα αδέλφια μας πίσω στην πατρίδα είναι άγγελοι του Αλλάχ και δεν μπορείτε να τους πειράξετε».
Οι απειλές επεκτείνονται ακόμα και στις γυναίκες τις οποίες η εξτρεμιστική ομάδα τις καλεί να φορούν μαντίλα αλλά οι ίδιες αρνούνται. Ακόμα και τα παιδιά τους ενόχλησαν επειδή πετούσαν ψίχουλα ψωμιού στο πάτωμα.
Για τη ζοφερή αυτή κατάσταση οι Κούρδοι της Αθήνας ενημέρωσαν άμεσα και τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης αλλά και το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Με τη σειρά του το Υπουργείο έκανε επίσημη αναφορά στην ΕΛΑΣ και περιμένει από την ελληνική αστυνομία να λάβει δράση.
Στους αστυνομικούς επίσης διαβιβάστηκε αρμοδίως και κατάλογος με τα ονόματα των 9 εξτρεμιστών που δημιουργούν το πρόβλημα και θέλουν να τρομοκρατούν τους υπόλοιπους, κυρίως τους Κούρδους. Στόχος του Υπουργείου είναι οι 9 να απομακρυνθούν και να διασκορπιστούν σε άλλα κέντρα φιλοξενίας ανά την Ελλάδα έτσι ώστε να μην νιώθουν ισχυροί και να πάψουν να δημιουργούν προβλήματα. Είχε άλλωστε παρατηρηθεί το ίδιο φαινόμενο και σε άλλο ξενοδοχείο στη Λακωνία και αντιμετωπίστηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Δηλαδή γίνεται μια ανακατανομή των λαθροτζιχαντιστών από περιοχή σε περιοχή της Ελλάδας; Και έτσι θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα; Ο Θεός να μας φυλάξοι, στις δύσκολες ώρες που περνάει το Εθνος μας!

 makeleio.gr