Κυριακή, Φεβρουαρίου 10

Τωρα αντι την κουνας την αχλαδια θα παιζει και το ρητο την τρως την LACTA σου …

Αναρωτιεμαι αν την τρωει την LACTA του…


Μπορω να κατανοησω μια διαφημιστικη εκστρατεια για τους καταπιεσμενους της γης , για την παλαιστινη , για τα παιδια της αφρικης που πεινανε ακομα και για τον καμπουρογαμοσαυρο τον αμωδη που δεν εχει βρει την ταμπελα υπαρξης του μεσα σε αυτη την κοινωνια ..!

Δεν μπορω να κατανοησω μια διαφημιστικη εκστρατεια η οποια θελει να μας δειξει οτι η αγαπη δεν εχει ορια και φυλλο ..γιατι απλα κανεις δεν ειπε το αντιθετο , κανεις δεν ασχολειτε να το αλλαξει , κανενας δεν ειναι καταπιεσμενος , κανενας δεν ειναι αδικημενος ..το αντιθετο θα ελεγα μαλιστα οτι αυτη την εποχη οι ομοφυλλοφιλοι εχουν τα πανω τους και παρα πολλα προνομια ..! Με απλοτητα σκεψεις πχ αν εγω βγω στην Συνταγμα με την μαλαπερδελα εξω να γιορτασω που ειμαι στρειτ θα με συλλαβουν σε ντε τε …σε αντιθεση με οτι αλλο βλεπουμε να κανουν στα φεστιβαλ τους !!
Αρα ποιος ο λογος να στοχευσεις στην Αγαπη θελωντας να δωσεις μαθηματα οριων κοκ; .. Κανενας λογος παρα μονο ατζεντα ….!!
Για καποιο λογο η νεα ταξη πραγματων εκμεταλευεται τους Γκει ..εχω γραψει αρθρο παλια οτι αυτο θα πρεπει να το προσεξουν οι γκει και να σκεφθουν τους δαναους …γιατι τους φερνουν δωρα !
Μια σοκολατα λοιπον που απλα προσπαθησε να περασει ενα κοινωνικο μηνυμα σε μια εποχη που δεν υπαρχει κανενας λογος να περασει ενα μηνυμα … !
Οτι ζητησαν οι γκει το εχουν , ακομα και το «αυτο» δημιουργηθηκε …!..
Αρα προς τι η υπενθυμιση προς τα παιδια και τους νεους; Φοβουνται μηπως η νεα γενια βγει πιο νταβραντωμενη και χαθουν μελλοντικοι εραστες ;..Καπως ετσι θα το καταλαβαινα … φοβουνται μηπως και οι νεοι δεν εχουν την πληροφορια της ελευθερης επιλογης ; ..Χαζο δεν ειναι ;…Τι φοβαται η γκει κοινοτητα και θελει να υπενθυμιζει την υπαρξη της ;
Και εγω στο κρεβατι μου ειμαι κινκυ …δεν ξεκιναω ομως καμπανια με μοναχες και κινεζουλες μαθητριες μηπως και στο μελλον χασω την φαντασιωση μου !!…
Τελικα για να μην σας κουραζω βλεπω οτι η LACTA καταφερε με την κινηση της να θεσει ενα ουσιαστικο ερωτημα …
Τωρα αντι την κουνας την αχλαδια θα παιζει και το ρητο την τρως την LACTA σου …και καπου παραπερα ειναι ο διαφημιστης της ΙΟΝ … που σκεφτεται ποσο μαγκια ειναι χωρις να κανεις τιποτα να γινεις η σοκολατα του ανδρα ..αλλα και της γυναικαρας!!
Stranger….katohika.gr