ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΩΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!


Εσχάτως ακούγονται πολλά και λέγονται πολλά, ενώ κανείς δεν μπορεί να δει καθαρά το τι έρχεται.
Ανατριχιάζουν όλοι στο άκουσμα του πολέμου μονάχα και απεύχονται, να μη συμβεί αυτό το κακό!
Για να δούμε τι έλεγαν οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι σχετικά, να δούμε πόσο κοντά είμαστε, στο δικό τους σκεπτικό.

«ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ»!!!
Αυτό έλεγαν!
Και πράγματι ο Πόλεμος ήταν αυτός που τελείωνε κάθε άρρωστη κατάσταση, αυτός που μηδένιζε το κοντέρ, σε κάθε λαθεμένη πολιτική και τακτική, ενώ έκανε τους ανθρώπους, στη σκέψη του και μόνο, να μην ξεφεύγουν από τα χρηστά ήθη και την παραγωγή έργου και αγαθών.
Σήμερα, που όλοι φώναζαν «ειρήνη, ειρήνη» και στο όνομά της, έγιναν τα χειρότερα αίσχη, ας μας γίνει συνείδηση, ότι ο πόλεμος είναι το μόνο καθαρτήριο πυρ, που θα εξαλείψει κάθε αρρώστια, «πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν», διότι σαν πολλές μαζεύτηκαν σε τούτη τη δόλια Χώρα, που παράγει περισσότερα σκουπίδια και «άχρηστους», από όσους μπορούσε να αντέξει.
Και εξηγούμαι.

Είναι γεγονός ότι έχουν καταρρεύσει τα πάντα στη Χώρα μας και μας κρατούν «ημιλιπόθυμους» για να μπορούν να μας «αρμέγουν» χωρίς να αντιδρούμε εδώ και εννέα χρόνια!!!
Σωστά;
Όποιος δεν συμφωνεί με το ανωτέρω ολόσωστο συμπέρασμα, είναι για ψυχίατρο.
Πάμε παρακάτω.
Η Χώρα μας έχει γεμίσει «άρρωστους» και καρκινώματα. Και δεν ομιλώ για τους αρρώστους από φυσικές ασθένειες, τα γεροντάκια και όσους δεν έχουν πλέον ασφάλιση και πεθαίνουν στο δρόμο!
Εννοώ τους ψυχικά αρρώστους, τους ανώμαλους, τους «καλομαθημένους» μια άρρωστης πλην πλούσιας τάξης του Κολωνακίου και του Ψυχικού, που παρασέρνει σε ένα άθλιο «life styl» τη νεολαία μας, μέσω μιας άθλιας τηλεόρασης, στην πορνεία, στα ναρκωτικά, στο τζόγο, στη νύχτα, στην παιδεραστία, στα gay parade και σε ένα σωρό άλλες ηλιθιότητες και αίσχη!
Σαν πολύ δεν έχουμε «μαλθακώσει» ως λαός;
Γίναμε χαλαροί, ηθικά παράλυτοι, αντίσταση μηδέν, μέσα στον πλούτο και την καλοπέραση, χάνοντας κάθε έννοια του μέτρου!
Αυτά πρέπει να τελειώσουν!
Όλα τα πρωινάδικα της ξεφτίλας και τα «σαρβάιβορ», την ώρα που ο Έλληνας αυτοκτονεί και λιμοκτονεί τέλος!!!
Ένας πόλεμος με την τρελα και την επαρση του Σουλτανου, την ώρα αυτή θα τα τελειώσει όλα αυτά σε χρόνο μηδέν!
Ότι άρρωστο και ανώμαλο θα σβήσει και θα εξαλειφθεί!
Το πρώτο που θα καταρρεύσει είναι το Τραπεζικό σύστημα που ξεσπιτώνει κοσμάκη για να στεγάσει λ@θροπιθήκους εισβ@λεις!
Ποιος θέλει αυτό το τρισάθλιο Τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα;
Το δεύτερο είναι ότι όλα τα εισαγόμενα λ@θροπιθήκια θα ψοφήσουν από την πείνα και θα εγκαταλείψουν τη Χώρα μας, πώς εγκαταλείπουν τα ποντίκια το πλοίο!
Τους βλέπετε στη Πάτρα πως κάνουν έφοδο στα καράβια; Ε, αυτοί έχουν περισσότερο μυαλό από μας, αφού έχουν καταλάβει, αν μείνουν, τι τους περιμένει.
Όσοι είναι να φύγουν να φύγουν! Να πανε στα τσακιδια. Δεν τους καλεσε εδω κανεις, να μεταφερουν τις αρρωστιες τους, τα αθλια εθιμα τους και τις βρωμιες τους.
Αφ΄ενός εκεί στην Αθήνα μαζεύτηκε ο μισός και πλέον πληθυσμός της Ελλάδας και δεν ξέρει ποιος «απαυτώνει» ποιον!
Μόλις αρχίσει και θερίσει η πείνα, που σε ένα πόλεμο, θα πλήξει πρώτα τα αστικά κέντρα, όλοι αυτοί θα τσακιστούν να γυρίσουν πάλι στα χωριά που παράτησαν και τα έχουν κ@ταλάβει τώρα οι Αλβανοί και θα ξαναρχίσουν να καλλιεργούν ότι απαρνήθηκαν για τη dolce Vita!
Θα επιστρέψουν στη γη και θα αρχίσουν να παράγουν, που είναι η βάση της οικονομίας μας!
Αλλιώς να ψοφήσουν!
Ούτως ή άλλως άχρηστοι είναι!
Ένα άλλο μεγάλο θέμα που θα λυθεί είναι η Κύπρος!
Από τότε που γεννήθηκα εξήντα χρόνια τώρα αυτό ακούω: «Το Κυπριακό και το Κυπριακό». Τωρα που αποδειχτηκε πλεον οτι εκει υπαρχουν τα μεγαλυτερα κοιτασματα φυσικου αεριου στον Κοσμο, αυτο στη Γεωπολιτικη σημαινει ενα πραγμα : Casus Beli. Αιτια πολεμου!
Καιρός να τελειώνει το θέμα.
Το μεγαλύτερο όμως όλων είναι ότι θα ξεμπλέξουμε και με το όρνια της Ευρώπης, τα κοράκια που έκατσαν στο σβέρκο μας ως «Θεσμοί» και τον κακοψυχρό τους τον καιρό!!!
Κάτι βόρεια γειτονάκια μας που έχουν βγάλει γλώσσα τώρα τελευταία, κανοντας ορατες και απροκαλυπτες πλεον τις εδαφικες τους βλεψεις στον ιερο και ποτισμενο με αιμα τοπο μας, καιρός να το βουλώσουν, γιατί μετά την τυχη του Σουλτανου, θα είναι οι επόμενοι στον κατάλογο! Να τελειώνουμε και με το όνομα και με τους Τσάμηδες!
«Πόλεμος, Πατήρ, Πάντων»!!!
Αυτή την ώρα, ότι καρκίνωμα πρέπει να κοπεί, να πεθάνει και να αφαιρεθεί από το υγιές Σώμα της Ελλάδας!!!
Τώρα!!!
Αυτή την ώρα, ήλθε η ώρα ΜΗΔΕΝ!
Πρέπει να μηδενίσει το κοντέρ!!!
Κι αν ισχύουν και πραγματοποιηθούν όλες οι Προφητείες για το 2019- 2020, μπορεί να δούμε και τη Σημαία μας στην Πολη και στην Αγιά Σοφιά.
Ο Θεός της Ελλάδας, δεν θα επιτρέψει άλλο διασυρμό και εξευτελισμό της Ελλάδας, της ευλογημένης Χώρας μας και των Εθνικών μας Συμβόλων!
Αν αγαπάτε την Ελλάδα, να παρακαλάτε να γίνει αυτός ο Πόλεμος που θα εξυγιάνει και θα καθαρίσει τον τόπο από όλα τα «μιάσματα» που προανέφερα!
Αν μείνουμε έτσι απαθείς και αποχαυνωμένοι εδώ στο βάλτο και στο λάκκο που μας έχουν πετάξει ακίνητους εδώ και εννέα χρόνια, είμαστε ήδη νεκροί!
Όσοι τέλος νομίζουν ότι θα λύσουμε όλα τα σοβαρά προβλήματα που προανέφερα με τον Τσίπρα ή οποιαδήποτε άλλη γαλαζια, η πρασινη αθλια Κυβέρνηση, το λιγότερο που θα πω είναι, ότι είναι πολύ αφελείς!
ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΝ ΠΑΤΗΡ ΕΣΤΙ,
ΠΑΝΤΩΝ ΔΕ ΒΑΣΙΛΕΥΣ,
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΘΕΟΥΣ ΕΔΕΙΞΕ
ΤΟΥΣ ΔΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,
ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΕΠΟΙΗΣΕ
ΤΟΥΣ ΔΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ!!!
(Ηράκλειτος)
Μόνο με τον Πόλεμο λευτερώνεται ο σκλάβος!
Αν δείτε ότι δεν πάμε σε πόλεμο, τότε να αρχίσετε να ανησυχείτε!
Δημήτριος Μαντές
13/03/2019