Δευτέρα, Μαρτίου 4

Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥ

ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ROTHSCHILDS ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Για να ικανοποιήσει την κοινότητα των ομοφυλοφίλων στην οποία άλλωστε ανήκει αφού έχει σχέση με γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό η μαριονέτα των Rothschilds που παριστάνει τον Γάλλο πρόεδρο κατέθεσε τροπολογία που αλλάζει τα οικογενειακά δεδομένα. 


Στις αιτήσεις εγγραφής στα σχολεία, αντί για «όνομα Πατρός» και «όνομα Μητρός» θα αναγράφεται «Γονέας 1» και «Γονέας 2»!!!


Με τον τρόπο αυτό ο Μακρόν ταυτίζεται και επίσημα με την κοινότητα των ομοφυλοφίλων θέλοντας ταυτόχρονα να πλήξει καίρια τον βασικό πυλώνα της κοινωνίας που είναι η οικογένεια! 

Η αιτιολογία γι αυτό το σχετικό διάταγμα είναι γελοία αφού αναφέρεται ότι «Για την αποφυγή διακρίσεων, οι σχολικές εγγραφές, οι σχολικοί κατάλογοι, οι γονικές εξουσιοδοτήσεις και κάθε άλλο επίσημο έγγραφο που αφορά στα παιδιά, θα περιλαμβάνει αποκλειστικά τις λέξεις Γονέας 1 και Γονέας 2».

Οι αντιδράσεις από τους Γάλλους πολίτες είναι πολλές, ενώ πολλοί πιστεύουν ότι στο όνομα της προστασίας της μειονότητας, για άλλη μια φορά δολοφονούνται τα δικαιώματα της πλειοψηφίας! 

Δηλαδή αυτό που επιδιώκει η νέα τάξη πραγμάτων είναι οι άνθρωποι του μέλλοντος, στις γενιές που θα έρθουν, να μήν μπορούν να ανατρέξουν στην παρηγορητική ανάμνηση της μάνας (της μαμάς!) και του πατέρα (του μπαμπά!) τους, να μήν γνωρίζουν κάν αυτές τις λέξεις, αλλά να επικαλούνται τον Γονέα 1 και τον Γονέα 2!!!

Ο αρχιφασίστας Μακρόν που σκοτώνει 
με ελεύθερους σκοπευτές τους απλούς πολίτες που διαμαρτύρονται    πραγματοποιεί τις επιταγές των αφεντικών του και της νέας τάξης που σκοπεύει στην δημιουργία παιδιών-γενιτσάρων χωρίς διακριτούς γονείς άρα χωρίς τις αρχές της οικογένειας!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!

oimos-athina.