Τετάρτη, Μαρτίου 6

ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕ… ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ

Σε συνέντευξη που έδωσε στον κομμουνιστή Δανίκα, η πρώην κορυφαία στελεχάρα και υπουργάρα του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, αλλά και τακτική θαμώνας της διαβόητης νεοταξίτικης Λέσχης Μπίλντενμπεργκ, αφού πρώτα δήλωσε υπέρμαχος της προδοσίας της Μακεδονίας μας («Είμαι από τον Βορρά, από την Κοζάνη.

 Από ποιό... Βορρά, είσαι μαρή κι από ποιά... Κοζάνη;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΟΒΡΙΑ;;;;
Και σαν ΟΒΡΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ... 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Αναρωτιέμαι μέχρι πότε αυτός ο λαός, θα στερείται παντελούς κρίσης και κριτικής στην πλειοψηφία του, και θα δίνει ψήφο σε πλανώδιους από κόμμα σε κόμμα ΕΒΡΑΙΟΥΣ πολιτικούς, που έχουν αλλάξει τα ονόματά τους, για να τον εξαπατούν.π και να υποκλέπτουν την ψήφο του. 



Σε προηγούμενη ανάρτησή μας, σας ενημερώσαμε ότι ο δήθεν «σκληρός» και… «ακροδεξιός» Μπουμπούκος είναι… μεσάζων των… μεταγραφών της πολιτικής σαβούρας του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς (π.χ. Τσατσόπουλου, Ψαριανού, κ.λπ.) στην Νουδούλα, κι ότι τώρα έχει αναλάβει την περίπτωση της Διαμαντοπούλου, όπως αποδεικνύεται από χθεσινή ανάρτησή του στο Twitter με την λεγάμενη αγκαλιά και με κολακευτικά σχόλια που έγραψε για χάρη της.

 

Απ’ ότι φαίνεται, η επιχείρηση προσεταιρισμού της Διαμαντοπούλου είναι σε πολύ καλό δρόμο! 

Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε στον κομμουνιστή Δανίκα, η πρώην κορυφαία στελεχάρα και υπουργάρα του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, αλλά και τακτική θαμώνας της διαβόητης νεοταξίτικης Λέσχης Μπίλντενμπεργκ, αφού πρώτα δήλωσε υπέρμαχος της προδοσίας της Μακεδονίας μας («Είμαι από τον Βορρά, από την Κοζάνη. 




Κι όμως, ήμουν υπέρ του γεωγραφικού προσδιορισμού για όλες τις χρήσεις»), εν συνεχεία εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον Τσίπρα και την κυβέρνησή του και τάχθηκε υπέρ της αυτοδυναμίας της Νουδούλας: «πιστεύω όμως στην αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας».



Κι όταν ρωτήθηκε αν είναι «πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία», ήταν σαφέστατη:
«Ναι, ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα περισσότερη σχέση έχω με τη Νέα Δημοκρατία λόγω των θέσεών της σχετικά με τη φορολογία, την εξωτερική πολιτική και την Παιδεία».


 
Όπως αντιλαμβάνεσθε, η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με την Νουδούλα, είναι απλά θέμα χρόνου!


Να την χαίρεται ο… «σκληρός» και… «ακροδεξιός» Μπουμπούκος της!


Πηγή




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.