Με Αφγανούς και Μουσουλμάνους το ψηφοδέλτιο της ανθελληνικής φασιστεράς!Από Αφγανούς και μουσουλμάνους αποτελείται το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο ανακοινώθηκε πριν από λίγο και προκαλεί οργή σε κάθε Έλληνα πατριώτη!

Η ανακοίνωση έγινε λίγο μετά τις 16.00 περίπου όπου η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε στα πρώτα 16 ονόματα υποψηφίων για τις ευρωεκλογές.

Πρώτος πρώτος ο Παπαδημούλης, μετά Μουζάλας αυτά από Ελλάδα, γιατί εκτός είναι τα ονόματα του του Αφγανού Γιονούς Μουχαμαντί και του μουσουλμάνου Μουσταφά Οφούκ.
Σχολιάζοντας τις επιλογές ο Δημήτρης Τζανακόπουλος νωρίτερα είπε.
«Η πολιτική μας στις ευρωεκλογές είναι να οικοδομηθεί ένα μέτωπο ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό, ενάντια στη λιτότητα, αλλά και στην ακροδεξιά και με αυτή την έννοια θα προσπαθήσουμε να συγκροτήσουμε ένα ψηφοδέλτιο το οποίο θα δίνει σάρκα και οστά σε αυτόν τον πολιτικό στόχο, θα αποτυπώνεται σε αυτό η στρατηγική επιλογή για ένα ευρύτατο μέτωπο δυνάμεων, από την Αριστερά της Αριστεράς μέχρι τη σοσιαλδημοκρατία, το οποίο θα μπορέσει να αποτελέσει και ανάχωμα στην άνοδο ακροδεξιών δυνάμεων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Στη συνεδρίαση δεν συζητήθηκαν ονόματα από το υπουργικό συμβούλιο χωρίς όμως να αποκλείεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο το επόμενο διάστημα.
Το μόνο που ελπίζουμε και ευχόμαστε είναι ο ελληνικός λαός μετά την προδόσια και το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας να μην βάλει καν στο ελληνικό κοινοβούλιο τα φασιστερά απόβλητα!
Όλα τα ονόματα
Παπαδημούλης Δημήτρης
Κουνεβα Κωνσνταντίνα
Κουλογλου Στέλιος
Κουρουμπλης Παναγιώτης
Πουμπλίδης Δημήτρης
Άννα Τσάτσου – Παπαδημητρίου
Κώστας Αρβανίτης (ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής της ΕΡΤ)
Μυρσίνη Λοΐζου
Ολγα Νάσση (πρόεδρος ομογενών στην Ιταλία)
Χριστάκης Γιώργος
Πελεγρίνης Θεοδόσης
Γιαννης Μουζάλας
Γκιονους Μουχαμαντί (Αφγανός πρόεδρος ΜΚΟ Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων)
Ιωάννα Κοντούλη
Φωτεινή Σκοπούλη (πρώην υφυπουργός υγείας με τη ΔΗΜΑΡ)
Μουσταφα Οφού
mknews.eu