Παρασκευή, Μαρτίου 15

Εχει μεγαλη πλακα αυτο που ζουμε σημερα…



Ο πανικος που εχει δημιουργηθει ειναι απιστευτος επειδη το Φεις δεν αφηνει τους χρηστες του να κανουν λαικ,σχολια η να σηκωσουν μια αναρτηση …!
Αν δειτε στα σχολια τους μηνυματα πραγματικα και συγνωμη που το λεω …θα ψοφησετε απο τα γελια ..και να εξηγηθω για να μην βγω κακος ..!

Σχολιο..πως θα βρεθουμε ρε παιδια αμα πεσει το φεις …αλλο σχολιο… εγω σας το ειπε να εχουμε αλλαξει τηλεφωνα να μπορουμε να επικοινωνησουμε ..!!…. αλλο σχολιο..μας φιμωνει το Φεις …Χουντα ολκης … δεν γραφω αλλα δεν θελω να κανω μερικους φιλους να αισθανθουν χωρις λογο ασχημα !
Η αισθηση που αποκομιζεις απο τα σχολια ειναι οτι μολις ετοιμαζετε η ελληνικη επανασταση ..λογω του τεχνικου προβληματος του φεις ..!
Χρονια τωρα πολλες σελιδες εχουν αναφερει το μεγαλο προβλημα της φιμωσης στην πληροφορια , οτι επιλεγουν πια πληροφορια θα δεις και απο ποιον θα την δεις ..που αν το αναλυσεις σωστα τοτε μιλαμε για τεχνικη νοημοσυνη που σου κανει πλυση εγκεφαλου ..και αν θυμηθεις και παλια αρθρα για το φεις ως οπλο ..μπορουν να εχουν φτασει και σε σημειο ακομα να γνωριζουν ποτε να σε κανουν να αισθανθεις θυμο κοκ κοκ κοκ…!
Οταν λοιπον σου λενε οι σελιδες -ανθρωποι που εμπιστευεσαι ..οτι η χουντα της νεας ταξης πραγματων επιλεγει τι θα σου δειξει , ποιον θα σβησει και ποιον θα προωθησει και εσυ απλα το δοαβαζεις και δεν κανεις τιποτα ..αλλα μολις προσωπικα σου στερησουν λιγο το δικαιωμα να κανεις λαικ η σχολιο ετοιμαζεσαι να κανεις επανασταση ..συγνωμη αδερφε αλλα εμενα αυτο μου φερνει βαθυ , μακρυ και γοερο κλαυσιγελο !

Απο την αλλη με πιανει και μια μικρη τρομαρα για το τι θα βιωσουμε αν ξαφνικα τα συστηματα επικοινωνιας καταπεσουν … μην πω για αρθρα παροτρυνσης μας και σχεδιασμους για το πως θα πρεπει να εχετε ηδη ετοιμη την ομαδα σας και το σχεδιο εξελιξης σε περιπτωση πανικου ..ολα εδω ειναι τα εχουμε γραψει ολα πριν ανακοινωθουν η συμβουν !!
Αλλα εμεις παραμενουμε γελειοι οτι και αν κανουμε , παραμενουμε μαλακες με την βουλα με την τιμη να υπαρχει για εμας πανελαδικη ομαδα που εγγυατε σε προσωπικο επιπεδο για το ποσο μαλακες ειμαστε..εχουμε την τιμη της φαμρπρικας να αποδομηθει η πληροφορια μας !!…
Κλεινω με ενα πειραγμα , βγηκε η πληροφορια οτι οι επιστημονες καταφεραν να γυρισουν τον χρονο πισω ..!!… να πω για τα αρθρα μου περι χρονου η να συνεχισω να κανω τον Μαλακα πανελαδικα;
Stranger…


 katohika.gr