Σάββατο, Μαρτίου 2

Η Τσακαλώτα διαχωρίζει τη Μακεδονία απο το «Κράτος» των Αθηνών!!!: (Video)

ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ  ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ....
Μιλώντας στην Καβάλα, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, η Τσακαλώτα-ος «ζωντάνεψε» τους χειρότερους μας φόβους.
Αρχικά, αναφερόμενος στην συμφωνία των Πρεσπών την χαρακτήρισε προϋπόθεση προκειμένου «να καταστεί η Θεσσαλονίκη το κέντρο των Βαλκανίων».
Στην συνέχεια πέταξε την «βόμβα»:

«Είναι δυνατό η Θεσσαλονίκη – άρα και η Καβάλα και η Καστοριά – να αναπτυχθούν αν κοιτάνε προς τα κάτω; Από τότε που ερχόμουν ένα μήνα κάθε καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη, θυμάμαι όλων των ειδών τους ανθρώπους, είτε ήταν ποδοσφαιρόφιλοι, είτε δεν ήταν ποδοσφαιρόφιλοι στην Θεσσαλονίκη, να μου λένε για το κράτος των Αθηναίων.
Ας κοιτάξουν ένα χάρτη, όσο κοιτάει προς τα κάτω η Θεσσαλονίκη, η Αθήνα και οι άλλες πόλεις θα την κερδίζουν. Μόνο όταν ανοίξει ο ορίζοντας προς τον Βορρά θα είναι το κέντρο που ήταν και στο Βυζάντιο, δηλαδή να μπορεί να πηγαίνουν και τα τρένα από τη Θεσσαλονίκη από το λιμάνι [κατευθείαν] στην κεντρική Ευρώπη και μετά στην βόρεια Ευρώπη. Στην οικονομική ανάπτυξη που θα έρθει, είναι οι Βορειοελλαδίτες που θα κερδίσουν!».
Με άλλα λόγια, ο ΣΥΡΙΖΑ, με «όπλο» την αντιπαλότητα Αθήνας – Θεσσαλονίκης και το ποδόσφαιρο, καλεί τους Βορειοελλαδίτες να αγνοήσουν την νότια Ελλάδα και το «Κράτος των Αθηνών» και να κοιτάξουν προς τον Βορρά, όπου είναι τα Σκόπια, με τα οποία, οι παγκοσμιοποιητές ευελπιστούν να ενώσουν με τα ελεύθερη εδάφη της Μακεδονίας σε ένα νέο βαλκανικό κράτος, όπου θα καταστεί «έδρα» της Νέας Τάξης στα Βαλκάνια με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη.
Τα οφέλη θα είναι οικονομικά και όχι μόνο. Τίποτα δεν θα γίνει με βία. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά και οσοι νομίζουν οτι ειναι Έλληνες καλούνται να βρίσκονται σε εγρήγορση πριν γίνουν τουρκόσποροι..

http://amazonios.net