Πέμπτη, Απριλίου 18

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ Η ΕΛΛΑΣ !

Μια απαράδεκτη πράξη από γερμανούς αξιωματικούς, που υπηρετούν στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στα Χανιά, έλαβε χώρα στον Σταυρό Ακρωτηρίου στην Κρήτη.
Με το θράσος του αλαζόνα κατακτητή, κατέβασαν την ελληνική σημαία σαν κουρελόπανο και ανάρτησαν την γερμανική!

Αυτή και μόνο η πράξη αποδεικνύει την απόλυτη εξάρτηση και παράδοση μας άνευ όρων στην γερμανική ηγεμονία.
Ήρθε ή ώρα! Στηρίξτε την “Ελεύθερη Πατρίδα“, για να έχουμε ακέραιο το Έθνος μας, διότι χωρίς Έθνος δεν θα έχουμε την Ελλάδα για Πατρίδα μας! Το οφείλουμε στον εαυτό μας ως ελαχίστη προσφορά σε αυτούς πού έδωσαν την ζωή τους για εμάς, το χρωστάμε στα παιδιά μας και τις γενιές που θα ακολουθήσουν! Γιατί έχουμε την δύναμη, Θεού θέλοντος και λαού συνεργούντος, να προστατέψουμε το Έθνος μας, το οποίο θεμελιώθηκε και χτίστηκε πάνω στις διαχρονικές αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας μας! Θέλουμε μια νέα Ευρώπη των ισοτίμων εθνικών κρατών, με απόλυτο σεβασμό στην ιδιοπροσωπία των λαών.
Δεν πιστεύουμε στην παρούσης μορφής Ευρωπαϊκή Ένωση, υπό αυτή την νομισματική πολιτική, η οποία προωθεί την γερμανική ηγεμονία, την υποταγή και την εξάρτηση των εθνικών κυβερνήσεων, την υποδούλωση και οικονομική εξαθλίωση των λαών και την εθνική-πολιτισμική πολτοποίηση των κρατών!
Μιχαήλ Καϊκουνίδης, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.


 triklopodia.gr
triklopodia.gr