Τετάρτη, Απριλίου 24

Η ”ΧΘΕΣΙΝΗ” ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ – ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ !!

Εν μέσω τραγικών γεγονότων τά οποία συμβαίνουν σέ παγκόσμιο επίπεδο, όπως αυτά πού βλέπουν το φώς της δημοσιότητας τό τελευταίο διάστημα, με τούς σύγχρονους διωγμούς σέ βάρος της πίστεως και κατ’ εξοχήν τής Ορθοδοξίας μας, αλλά και όσα συμβαίνουν στήν Ελλάδα μας τά τελευταία χρόνια, κάποιοι, ευτυχώς όχι όλοι, έχοντας τά….
πάσης φύσεως μέσα, την ευγλωττία, τήν τέχνη της γλώσσας και τού φαίνεσθαι, κάνουν πάρτι και λυμαίνονται τόν πατριωτικό χώρο παριστάνοντας τούς Εθνοσωτήρες, τούς μεγαλοπατριώτες, τούς μοναδικούς καί αποκλειστικούς διαχειριστές της φιλοπατρίας και της
Ορθοδοξίας, έχοντας παρασύρει κυριολεκτικά ανθρώπους οι οποίοι ψάχνουν να πιαστούν από κάπου και θεωρούν ότι έχουν βρεί στο πρόσωπο αυτών των ιδιοτελών και καταχραστών, τήν ελπίδα! Δυστυχώς, φαίνεται ότι σήμερα, ακόμα και μετά από την πλέον φανερή και τραγική εκμετάλλευση καί εξαπάτηση των Ελλήνων ψηφοφόρων από τά κυβερνητικά κόμματα και την ανίκανη νά σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αντιπολίτευση, ή εκμετάλλευση έχει γίνει επάγγελμα, έχει γίνει τέχνη και κάποιοι ωφελούνται από αυτό και πολύς κόσμος αδυνατεί να αντιληφθεί την εξαπάτηση! Σήμερα τελικά, μοιάζει νά είναι πολύ πιό εύκολη η εξαπάτηση τού απελπισμένου, τού απογοητευμένου τού πονεμένου κόσμου!
Καί όμως είναι αρκετά εύκολο να διαπιστωθεί κατά πόσο όλοι όσοι ζητούν την ψήφο του λαού είναι καί πραγματικά αυτό πού δείχνουν! Ας αναρωτηθούν οι Έλληνίδες καί οί Έλληνες, όσο είναι ακόμα νωρίς:
Ποιοί είναι αυτοί που ζητάνε να διαχειριστούν τό μέλλον τους, τί και ποιοί κρύβονται πίσω από αυτούς, τί ώφελος έχουν, τί εξυπηρετούν…Αρκεί να ψάξει κανείς, διότι: ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
Μία λύση τού σοβαρού αυτού θέματος θά ήταν, εκτός άλλων, η υποχρέωση τών υποψηφίων, είτε σέ Ευρωεκλογές, είτε σέ τοπικές εκλογές, είτε σέ Εθνικές εκλογές να κοινοποιούν το πολιτικό αλλά κυρίως, τό ποινικό τους μητρώο!!
Εμείς τό ζητάμε!
Εδώ και τώρα λοιπόν, τό πολιτικό και κυρίως τό ποινικό μητρώο όλων όσων ζητούν την ψήφο του Ελληνικού λαού στην δημοσιότητα, για να δούμε ποιοί είναι οι καθαροί, οι αγνοί, οι άξιοι, οι ανιδιοτελείς, οι ηθικοί…. πού ζητάνε να σώσουν την Ελλάδα!!!
Έπεται συνέχεια σε επόμενο άρθρο!
Γράφει: Γιώργος Αυλωνίτης.
Μέλος της κεντρικής επιτροπής της πολιτικής
παράταξης “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ