Παρασκευή, Απριλίου 12

«Χείμαρρος» η Πάμελα Άντερσον για τη σύλληψη Ασάνζ: Είμαι σε σοκ, Αγγλία είσαι η π%^&* των ΗΠΑ


Οι διεθνείς αντιδράσεις από τη σύλληψη του Τζούλιαν Ασάνζ στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, το πρωί της Πέμπτης, είναι σφοδρότατες, με μία εξ αυτών να έρχεται από την Πάμελα Άντερσον.
Η δημοφιλής περσόνα και εσχάτως μαχητική ακτιβίστρια (και θαυμάστρια του Γιάνη Βαρουφάκη) στο άκουσμα της είδησης της σύλληψης του ιδρυτή των WikiLeaks, έκανε δύο αιχμηρά tweets, καταφερόμενη εναντίον των κυβερνήσεων του Ισημερινού, της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ.

«Είμαι σε κατάσταση σοκ… Δεν μπορούσα να ακούσω καθαρά τι έλεγε. Δείχνει πολύ χάλια. Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό Ισημερινέ; (Επειδή σας εξέθεσε). Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό Μεγάλη Βρετανία; Φυσικά – είσαι η πόρνη της Αμερικής και χρειαζόσουν έναν αντιπερισπασμό από το δικό σου ηλίθιο Brexit», ανέφερε στο πρώτο tweet.
Και συνέχισε με δεύτερο: Κι εσείς ΗΠΑ; Αυτός ο τοξικός δειλός που έχετε για πρόεδρο. Θέλει να ανασυντάξει την βάση του; Είστε εγωιστές και σκληροί. Πήγατε όλο τον κόσμο προς τα πίσω. Είστε διαβολικοί και ψεύτες και κλέφτες. Και θα σαπίσετε. Κι εμείς θα ανέλθουμε.