Παρασκευή, Απριλίου 12

Τι είναι τελικά πατρίδα---Τσίπρας:«Πατρίδα δεν είναι οι κραυγές των πατριδοκάπηλων, είναι οι άνθρωποι που ζουν σ’ αυτή την πατρίδα απ' όπου κι αν προέρχονται. --Αυτή είναι Πατρίδα για τον Εθνοπροδότη Αλέξη Τσίπρα

«Πατρίδα είναι όλη η γη …»: Το απόσπασμα της ομιλίας Τσίπρα για το πώς αντιλαμβάνεται την πατρίδα
Above post
Με ένα απόσπασμα από την ομιλία του στην εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου, στο Γαλάτσι, σχετικά με το τι εστί πατρίδα, «φρέσκαρε» τη δραστηριότητά του στα social media ο Αλέξης Τσίπρας.

Στο εν λόγω απόσπασμα ο πρωθυπουργός υπογραμμίζει ότι «πατρίδα δεν είναι οι κραυγές των πατριδοκάπηλων, είναι οι άνθρωποι που ζουν σ’ αυτή την πατρίδα. Πατρίδα είναι εκεί όπου οι πολλοί μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια, όχι εκεί που πολλοί υποφέρουν. Πατρίδα είναι εκεί όπου οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα, όχι εκεί που ξεζουμίζονται με δωδεκάωρα και 300 ευρώ.
altsantiri_300x250_mobile_DFP
Πατρίδα είναι εκεί όπου η Υγεία και η Παιδεία είναι καθολικό δικαίωμα όχι εκεί που είναι προνόμιο των λίγων. Πατρίδα είναι εκεί όπου όλοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο, εκεί που η νέα γενιά έχει προοπτική, που μπορεί να ονειρεύεται μια καλύτερη ζωή, εκεί που η διαφορετικότητα αντιμετωπίζεται ως πλούτος και όχι ως απειλή».


End Of Article with Popular Posts