Πέμπτη, Απριλίου 4

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ «ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ» ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΝΣΤΟΛΟ. ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΩΝ ‘ΜΠΟΤΟΞΟΥΔΩΝ» ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΜΟΚΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΡΕΣΟΥ

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ 

papakosta_gerovasili_main
Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκαν στα Εξάρχεια άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι επιχείρησαν να ελέγξουν σπίτι στην οδό Καλλιδρομίου(κατά άλλους στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού)
Δύο Λιμενικοί τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ τους έκλεψαν και τον οπλισμό τους. Αστυνομικές δυνάμεις διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης στελέχη της Ασφάλειας του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι εντόπισαν άτομο που είχε στην κατοχή του ινδική κάνναβη. Όταν τον ρώτησαν από που την προμηθεύτηκε , υπέδειξε το συγκεκριμένο σπίτι στην Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια.
Όταν έφτασε το επταμελές κλιμάκιο των Λιμενικών παρουσία Εισαγγελέα στο σπίτι, βρήκαν δύο γυναίκες, ζυγαριά ακριβείας και ενάμιση κιλό ινδικής κάνναβης.
Εξερχόμενοι μαζί με τις δύο γυναίκες από την οικία, δέχτηκαν, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την Αστυνομία, επίθεση από ομάδα 40-50 αντιεξουσιαστών.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκαν ελαφρά δύο από τους Λιμενικούς, με τον έναν να μεταφέρεται και στο νοσοκομείο, ενώ οι δράστες κατάφεραν να τους κλέψουν και τα τσαντάκια τους στα οποία περιείχαν τον υπηρεσιακό οπλισμό τους.
Επίσης κατά τη διάρκεια της συμπλοκής κατάφερε να ξεφύγει η μια εκ των δύο γυναικών που είχαν συλλάβει στην οικία.
Να συγχαρούμε τις δύο υπουργίνες του Δημοσίας Τάξεως. Μην τις ψάχνετε, θα είναι σε κανένα κομμωτήριο, ακόμα.

 makeleio.gr/