Γ. Τράγκας: «Ο Τσίπρας φοβάται και τρέμει την απομάκρυνσή του από την εξουσία – Θα επιχειρήσει αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος»Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM.,  κατά του Τσίπρα και της πολιτικής του παρέας, με τα βέλη του να χτυπούν συγκεκριμένα την κ. Δούρου, η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν έχει κανένα σεβασμό απέναντι στα 125 φέρετρα».
Συγκεκριμένα είπε:

«Έρχεται το Πάσχα και μετά οι εκλογές. Έρχεται η Ανάσταση και μετά η παραδειγματική τιμωρία και το καυτό μήνυμα προς τους άλλους που έρχονται. Πρέπει να μάθουν κάποιοι ότι η Ελλάδα είναι πάνω από όλα, ότι η πατρίδα μας είναι πάνω από όλα. Τα εθνικά θέματα είναι θέματα του λαού, του κυρίαρχου λαού και όσοι δεν τον σέβονται είναι φασίστες. Σε λίγο θα γιορτάσουμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου θα παρακολουθήσουμε τα πάθη του θα αναστηθούμε μαζί του και μετά κάλπες. Μην σκεφτείτε ευρωεκλογές είναι, περιφερειακές είναι και ρίξετε έτσι απλά την ψήφο σας.  Μεγάλο λάθος. Και τώρα και όποτε κάνει εκλογές θα είναι κάλπες της τιμωρίας και της μεγάλης περισυλλογής. Η τιμωρία και η νέα επιλογή πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και πρέπει να είναι γενική και για τον δήμαρχο και για τον βουλευτή και για το πρώτο κόμμα και για εκείνον που θα πάει στο Μαξίμου. Ψήφος παραδειγματική. Και θα πάμε όλοι στις κάλπες. Δεν είναι απαραίτητο να λειτουργήσουμε  με το νόμο των συγκοινωνούντων δοχείων.»
Ο έγκριτος δημοσιογράφος συνέχισε εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά της κ. Δούρου, η οποία δεν δείχνει κανένα σεβασμό απέναντι στα 125 φέρετρα παραμένοντας στην καρέκλα της δίχως να παραιτείται.
Συγκεκριμένα είπε:
«Σιγά-σιγά οδεύουμε προς την εβδομάδα των Παθών του Κυρίου. Η κ. Δούρου παραμένει στην περιφέρεια. Δεν παραιτείται με τίποτα. Μένει καρφωμένη στην καρέκλα της παρά τις διώξεις για 125 νεκρούς. Όπως είπε σε συνέντευξη του στο Crash, ο Γιάννης Σγουρός: «η συμπεριφορά της είναι ανήθικη απέναντι στους πολίτες». Η κ. Δούρου είναι πολιτικά ανήθικη. Δεν σέβεται τις 125 οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Δεν έχει κανένα σεβασμό απέναντι σε 125 φέρετρα. Είναι ολοφάνερο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάσχει από παχυδερμία. Δεν έχει τσίπα και πολιτική ευθιξία. Ο Τσίπρας είναι ότι πιο πολιτικά γουρουνίσιο γνώρισε η μεταπολίτευση. Μιλάει νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς. Σκεφτείτε ότι αυτός ο άνθρωπος μπροστά στον Ε. Μακρόν, τον Γάλλο πρόεδρο είπε ότι «εκατοντάδες χιλιάδες που συγκεντρώθηκαν στα συλλαλητήρια είναι ακραίοι, γραφικοί και ακροδεξιοί». Δεν ντράπηκε που έβριζε εκατομμύρια Έλληνες μπροστά στον Γάλλο πρόεδρο. Έπαιξε θέατρο μπροστά στις κάμερες ενώ γνώριζε ότι υπάρχουν δεκάδες νεκροί στο Μάτι. Και στη Μάνδρα και στο Μάτι έδειξε ότι δεν μπορεί να προστατέψει τους Έλληνες πολίτες  και να συμπαρασταθεί στο πόνο τους. Πρέπει να θυμόμαστε με τι ανθρώπους έχουμε να κάνουμε. Είναι το πιο μεγάλο πολιτικό παχύδερμο και πολιτικό γουρούνι της μεταπολίτευσης. Όλος ο λαός πρέπει να έχει τα μάτια του 104! Θα επιχειρήσει αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Φοβάται και τρέμει την απομάκρυνσή του από την εξουσία. Ήδη πυκνώνουν τα σημάδια για μεγάλο σχέδιο νοθείας. Θα πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες στις κάλπες για μην περάσει η αλλοίωση. Ότι και να κάνει η πολιτική χολέρα πρέπει να φύγει, να απομακρυνθεί και να στείλουμε καυτό μήνυμα προς όλες τις πλευρές, ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Δεν μπορούμε να ζήσουμε μέσα στην πρέσα του μνημονίου που καταπατάει όλα τα δημοκρατικά δικαιώματα.»
Και συνέχισε λέγοντας:
«Ο Τσίπρας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της μεταπολίτευσης. Πιστεύει ότι θα κερδίζει στις εκλογές. Εκτιμά ότι όλοι οι δημοσκόποι είναι τρελοί. Πιστεύει ότι ο λαός θα τον δοξάσει που πήγε και πούλησε την Μακεδονία. Ουσιαστικά η μαύρη τουλίπα στη χθεσινή συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 μας είπε ότι θα κάνει ότι έκανε ο κ. Σημίτης, δηλαδή επιχείρηση ελληνοποιήσεων. Μας είπε ότι ο Σημίτης έχασε τις ευρωεκλογές αλλά το γύρισε στις εθνικές. Με αυτό ήθελε να πει ότι το ίδιο θα κάνει και αυτός. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό θα γίνει μόνο με χορηγία εκλογικών δικαιωμάτων σε χιλιάδες ξένους. Κατηγόρησε τον κ. Καραμανλή ότι προσπάθησε να δραπετεύσει αντί να πιει το πικρό ποτήρι. Είπε ότι πάντα υπάρχει μία «πετσιτολογία» για πάσα νόσο και πάσα αστοχία. Βγαίνει το συμπέρασμα ότι θέλει να καταπονήσει πολιτικά τον κ. Μητσοτάκη. Θέλει να δείξει παρατεταμένα ότι ο πολιτικός του αντίπαλος θα κινηθεί στις ίδιες ράγες.
Πιστεύετε ότι ένας άνθρωπος που έχει πει τόσα ψέματα δεν θα αποπειραθεί να κάνει νοθεία; Αυτός που πούλησε ερήμην του ελληνικού λαού την Μακεδονία δεν  θα επιχειρήσει νοθεία; Είναι αποφασισμένος, πολιτικά αδίστακτος και κυρίως είναι τρομαγμένος. Φοβάται ότι θα τιμωρηθεί σκληρά. Τρέμει την οργή του λαού. Έχει όμηρο και σε πλήρη πολιτική αποβλάκωση τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Προκόπης Παυλόπουλος εμφανίζεται συμπτώματα πολιτικής άνοιας. Η πολυθρόνα του προηγείται έναντι των εθνικών συμφερόντων. Κατά τη γνώμη μου θα επιχείρηση αλλοίωση και στις ευρωεκλογές. Πιστεύει ότι θα ξεθυμάνει ο λαός με τις ευρωεκλογές. Το ερώτημα είναι τι κάνει η Νέα Δημοκρατία.
Ένα χαρακτηριστικό μεταξύ άλλων που έχει η κυβέρνηση είναι η παχυδερμία, δεν έχουν δηλαδή πολιτική τσίπα. Προσέξτε το παράδειγμα της κ. Δούρου. Με δίωξη αιωρούμενη εις βάρος της. Ένας σοβαρός άνθρωπος που σέβεται το κόσμο θα απομακρυνόταν και θα παραιτεί το. Η κυρία παραμένει στη θέση της. Μπροστά στους σωρούς 100 ανθρώπων έχει μία θλίψη αλλά δεν παραιτείται. Κανένας και καμία δεν πρέπει να είναι υπεράνω του νόμου αλλά αυτή μένει και στρογγυλοκάθεται στην καρέκλα του περιφερειάρχη. Και δεν ντρέπεται. Για την ακρίβεια δεν ντρέπονται, δεν έχουν τσίπα προσβάλλοντας  την μνήμη τεθνεώτων.»crashonline.gr