Τρίτη, Απριλίου 23

Γιατί οι «ελληνοποιήσεις» είναι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ

Γιατί οι «ελληνοποιήσεις» είναι ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ
Δείτε ένα ορθολογικό προβληματισμό από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Δεν είναι ότι ο Τσίπρας εξάγει τεχνογνωσία. Είναι ότι έχει ίδια αφεντικά με την Occasio-Cortez-πως-τη-λένε, οπότε ίδιες πολιτικές προωθεί και δεν ξέρω το λόγο.
Όπως και δεν ξέρω μεν τι θα γίνει στην περίεργη χώρα που λέγεται Ελλάδα που έχει αναδείξει στον αφρό όλη την πολιτισμική μούργα των τελευταίων 40 χρόνων,
αλλά επειδή στις ΗΠΑ, το παιχνίδι είναι ευτυχώς καθορισμένο, δε θα εκπλησσόμουν αν ο Ντόναλντ Τραμπ "σκόραρε" και δεύτερη τετραετία.


Και δεν θα εκπλησσόμουν αν ο Τσίπρας "πάτωνε" στις επόμενες εκλογές ή αν -επειδή η Ελλάδα είναι και χώρα-χαμαιτυπείο πολιτισμικά και θεσμικά- εάν οι ενδείξεις συνέτειναν προς κάτι τέτοιο, επιχειρείτο συνταγματική εκτροπή όσον αφορά τις εκλογές με αφορμή "έκτακτα" στημένα γεγονότα. Κατόπιν υπόδειξης των $ponsor$ οι οποίοι μάλλον εκπορεύονται από κοινά εν πολλοίς εξωθερμικά κέντρα ένθεν και εκείθεν του Ατλαντικού.

Διότι, σε αντίθεση με το τι φοβούνται ή τι προσποιούνται ότι φοβούνται στο "μέτωπο των προοδευτικών", η κατραπακιά δε θα έρθει -ακόμα- από την "Ακροδεξιά" αλλά από αλλού.

Και θέλει προσοχή, διότι ΑΝ δεν καταφέρουν και δεν αναλάβουν οι ίδιοι τις ευθύνες τους στην μείζονα και την ελάσσονα αντιπολίτευση, τότε θα έρθει τελικά ΚΑΙ η "Ακροδεξιά" και τότε ενδέχεται αντί αντί να επικρατεί μια παγερή ατμόσφαιρα και ανατριχίλα, καθίστε εκεί γύρω στα 2030 μην ακουστεί τίποτα από το ραδιόφωνο (παραδοσιακή αξία, όπως και η καθαρεύουσα) η εξής φράση:

"Ο Σκαπανεύς κατέρχεται την λεωφόρον Βασιλίσσης Σοφίας προσερχόμενος εις το Κοινοβούλιον μετά την αναγγελίαν αναμορφώσεως του Συντάγματος ενώ τα επευφημούντα πλήθη παραληρούν κατά την διέλευσιν του ενώπιον των.

Η Ελλάς εισέρχεται πλέον εις νέαν δημιουργικήν περίοδον επανελθούσα εις τας αξίας και τας πατροπαραδότους αρχάς τας οποίας κάποιοι επιχείρησαν να απεμπολήσουν κατά την τελευταίαν πεντηκονταετίαν".

Διότι η Ασφάλεια της οικογενειακής εστίας από τον Ιγκόρ, τον Χασαν και το Μάκη τον Σουγιά, η εθνική ταυτότητα, η εθνική ασφάλεια και η οικονομική σταθερότητα είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι με τους οποίους κρίθηκαν οι προ-προηγούμενοι, οι προηγούμενοι, θα κριθούν ΑΥΣΤΗΡΑ οι τωρινοί (και το ξέρουν, εξ ου και οι κινήσεις πανικού κάθε είδους), αλλά και οι επόμενοι.

Και όχι ο εκάστοτε καθεστωτικός μπαμπούλας όπως η "τρόικα", ή η "ακροδεξιά" ή όποια άλλη φαντασιακή μπούρδα του τωρινού καθεστώτος, το οποίο, σημειωτέον έχει ΗΔΗ συμμαχήσει ΚΑΙ με την "Ακροδεξιά" ΚΑΙ με την "τρόικα" και με τα Ευρωπαϊκά "διευθυντήρια.

Αλλά για αυτά "γαργάρα"!

Και διότι, αν και οι "επόμενοι" δεν κατορθώσουν να διασφαλίσουν τα παραπάνω, τότε αναμείνατε τον "Σκαπανέα". Και τότε κανένας δε θα νοιαστεί αν θα καταλυθεί το Σύνταγμα, αν έχουν πειστεί ότι ο "Σκαπανεύς" θα τους διασφαλίσει την τετράδα αυτών που προαναφέραμε.

Όπως δεν τους ένοιαξε και το 1967, πλην μεμονωμένων και τραγικών κάποιες φορές, περιπτώσεων.

Και τότε, ο Θεός να μας φυλάξει, κύριοι της αντιπολίτευσης, μείζονος και ελάσσονος.


ΚΚ2
Το Παρατηρητήριο
politika-gr