Κυριακή, Απριλίου 7

Σεμίνα Διγενή: Ο Τσίπρας είναι χαρισματικός ψεύτης - Κορόιδεψε και φτωχοποίησε τους Έλληνες

«Ο ΣΥΡΙΖΑ τίναξε τις ζωές μας στον αέρα», λέει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο in.gr η Σεμίνα Διγενή, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.
Αναφερόμενη στον πρωθυπουργό επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Θεωρώ τον κ. Τσίπρα ένα χαρισματικό ψεύτη. Χρειάζεται πραγματικό χάρισμα, για να μπορεί κάποιος να πλάθει έναν τόσο πολύπλοκο και απαιτητικό ρόλο, που κάθε μέρα είναι κι ένας διαφορετικός χαρακτήρας…».

Πιστεύω πως ο ιστορικός του μέλλοντος, αν θα πρέπει να εκτιμήσει ποια είναι η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, τότε σίγουρα θα δυσκολευτεί να διαλέξει ανάμεσα στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και τώρα του ΣΥΡΙΖΑ. Αν και νομίζω πως ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί επάξια αυτό τον τίτλο γιατί είναι η κυβέρνηση που τίναξε τις ζωές μας στον αέρα.
Δεν πιστεύω στη θεωρία της κωλοτούμπας. Θα πρέπει να πιστεύεις σε κάτι, ώστε όταν πράξεις το αντίθετο, η ενέργειά σου να χαρακτηριστεί κωλοτούμπα. Εκείνος, όμως, ήξερε από την αρχή πως θα υπακούσει στις εντολές των «θεσμών» και θα εξυπηρετήσει πολιτικές, που είναι ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, του λαού.
Θεωρώ τον κ. Τσίπρα ένα χαρισματικό ψεύτη. Χρειάζεται πραγματικό χάρισμα, για να μπορεί κάποιος να πλάθει έναν τόσο πολύπλοκο και απαιτητικό ρόλο, που κάθε μέρα είναι κι ένας διαφορετικός χαρακτήρας…
Τσάκισε έναν ολόκληρο λαό, τον κορόιδεψε και φτωχοποίησε τους Έλληνες, για να τους βγάλει από τα μνημόνια …που τους έβαλε! Και ύστερα, είπε να εκμεταλλευτεί το ιστορικό μομέντουμ, φόρεσε ξανά το επαναστατικό αμπέχονο και …εναντιώθηκε στον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ υπογράφοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών..lykavitos.gr