Τετάρτη, Απριλίου 24

Narcos, πετρέλαια, απειλή πολέμου και άγρια σύγκρουση επιχειρηματιών για χάρη του Rockabilly

Στο μεταξύ αποκαλύφθηκε και το παρακρατικό σχέδιο Πυθία
Συγκλονίζει η τιτανομαχία Τσίπρα-Μαρινάκη καθώς καθημερινά νέα επεισόδια κόβουν την ανάσα στο φιλοθεάμον κοινό. Ο πρωθυπουργός από τη Πάτρα επιτέθηκε στον Μαρινάκη λέγοντας ότι είναι υπόδικος για εμπόριο ναρκωτικών. Είχαν προηγηθεί οι βόμβες του εφοπλιστή για τα εκατομμύρια που ζητούσαν Τσίπρας και Παππάς. Στο μεταξύ στη μάχη ρίχνεται και η οικογένεια Κόκκαλη με τον Πέτρο να αντεπιτίθεται στον Μαρινάκη.
Aπό τον Ian Ford

Και μέσα στο όλο σκηνικό εντύπωση προκαλεί η επιθετικότητα του Ερντογάν ο οποίος είχε πολλές ευκαιρίες να προκαλέσει πλήγμα στην Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του 2015 για παράδειγμα που η κυβέρνηση Τσίπρα βολόδερνε στο πλανήτη με σημαία τις ιδεολοψίες της. Κι όμως ο Ερντογάν ενώ είχε την ευκαιρία να προκαλέσει πλήγμα στην Ελλάδα άφησε να περάσουν 4 ολόκληρα χρόνια και στο πάρα 5′ των εκλογών ανεβάζει στροφές-λες και ο Σουλτάνος ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του Σόρος, όπως θα μπορούσε να ισχυριστεί μια ακόμη θεωρία συνομωσίας.
Την ίδια στιγμή θορυβημένο το βαθύ κράτος των καραμανλικών από την αποκάλυψη ότι Καραμανλής και Παυλόπουλος γνώριζαν ότι ποτέ δεν είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας του Καραμανλή και ότι το σχέδιο Πυθία ήταν μία παρακρατική μούφα.
Ποιοι όμως καλλιέργησαν από το σαρδανάπαλο σενάριο ποντάρωντας στην επιστροφή ενός αποτυχημένου πρώην πρωθυπουργού;
Καθώς οδεύουμε προς τις εκλογές οι αντίπαλες ομάδες θα δώσουν τα ρέστα τους σε έναν πόλεμο δίχως αύριο με στόχο την εξουσία στην οποία σήμερα βρίσκεται ως επικεφαλής εκείνος ο νεαρός ροκαμπίλι που σαγήνεψε την Αννα Παναγιωταρέα η οποία του πήρε την παρθενική συνέντευξη ως καταληψία. Στη  συνέχεια ένα ολόκληρο συστηματάκι και ένας μετρίας νοημοσύνης λαός τον έκαναν πρωθυπουργό.
Ο Τσίπρας εξακολουθεί να απευθύνεται σ΄αυτόν τον μετρίας νοημοσύνης λαό τολμώντας να ισχυριστεί ότι πολεμάει τη διαπλοκή την ώρα που όλοι σχεδόν οι μεγαλοεπιχειρηματίες δίνουν τα ρέστα τους για να στηρίξουν τον Αλέξη. Ολοι εκτός από τον Μαρινάκη. Κι εκείνος με τη σειρά του το ανταποδίδει. Εάν πιστέψουμε τις καταγγελίες Μαρινάκη ο Τσίπρας έχει δώσει κοντά στι 1 δις ευρώ δουλειές στον Σωκράτη Κόκκαλη στην νεκρώσιμη ακολουθία του γιου του οποίου τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο Νίκος Παππάς έδωσαν το παρόν.

Καθώς πλησιάζουμε επικίνδυνα την 26η Μαίου ο Μαρινάκης αναμένται να παρατάξει όλο το οπλικό σύστημα που διαθέτει. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι κρατάει 4 τουλάχιστον υπουργούς με ντοκουμέντα-video.
Aκούγεται λένε υπουργός που εκβιάζει για χρήματα. Οχι για την υπόθεση Καλογρίτσα και τηλεοπτικών αδειών αλλά για κάποιες άλλες υποθέσεις που έστησε ένα κομμάτι του βαθέως κράτος του Σύριζα και δεν αφορούσαν απαραίτητα τον Μαρινάκη-αλλά με κάποιο τρόπο τα ντοκουμέντα έφτσαν στην κατοχή του προέδρου του Ολυμπιακού. Προφανώς ο Τσίπρας το γνωρίζει αυτό και ανεβάζει στροφές χαρακτηρίζοντας τον Μαρινάκη υπόδικο ναρκέμπορο την στιγμή που όπως αποκαλύπτει ο Ιάσονας Πιπίνης στον Ελεύθερο Τύπο καταφθάνουν στην Αθήνα αχυράνθρωποι του Νικολά Μαδούρο για να ξεπλύνουν χρήματα του βενεζουελάνου προέδρου που προέρχονται και από το καρτέλ της κοκαιίνης!
Λες και παρακολουθούμε σκηνές του Νarcos που κανονικά έπρεπε να γυρισθούν στην Ελλάδα με επιχορήγηση του Νίκου Παππά-βλέπε Γαβράς.
Τι κατήγγειλε ο Μαρινάκης στον εκλεκτό δημοσιογράφο όλων σχεδόν των ολιγαρχών της χώρας;
Ας φρεσκάρουμε τη μνήμη μας:
«Το 2016 προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες. Θεωρούσα δίκαιη τη διαδικασία, ότι οι καναλάρχες θα έπρεπε να πληρώνουν για τις συχνότητες. Θυμίζω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αντίθεση άποψη. Εγώ θεωρούσα ότι ήταν μια δίκαιη διαδικασία και ήθελα να πάρω μέρος. Είχαμε άριστη σχέση με τον αρμόδιο υπουργό, κ. Παππά, αλλά και με τον κ. Τσίπρα. Ο κ. Παππάς ήταν άψογος και ό,τι χρειαζόταν, οποιαδήποτε απάντηση, απευθυνόταν κατευθείαν στον κ. Τσίπρα. Και αυτό το γνωρίζω καλά. Μια μέρα πριν καταθέσουμε την πρώτη δόση, αλλά και την ίδια μέρα, ο κ. Παππάς μου μετέφερε την επιθυμία του ίδιου και του πρωθυπουργού να πληρώσουμε πρώτοι την πρώτη δόση των 26. εκ ευρώ. Και παρά το γεγονός ότι εκκρεμούσε η απόφαση του ΣτΕ εμείς πληρώσαμε κανονικά την δόση και μας ευχαρίστησαν. Το ίδιο είχε κάνει και ο κ. Αλαφούζος. Τα χρήματα αυτά ήταν πεντακάθαρα, είχαν ελεγχθεί και δεν υπήρχε καμία υπόνοια περί βρώμικου χρήματος, όπως λέει σήμερα ο κ. Παππάς.
Μου ζήτησε τότε ο κ. Παππάς και άλλη μια χάρη, που μου είπε ότι ήταν αίτημα του πρωθυπουργού. Να συναντήσω τον κ. Καλογρίτσα. Hρθε στο γραφείο μου και μου ζήτησε να του δώσω με τη μορφή δανείου το ποσό των 26,3 εκατομμυρίων ευρώ για να δώσει και εκείνος την πρώτη δόση. Δεν ήταν κρυφά τα ραντεβού μας. Γίνονταν και στο σπίτι μου ακόμα. Συνάντησα τον κ. Καλογρίτσα και του εξήγησα ότι έχω όλη την καλή διάθεση αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό.
Τότε δεν είχαν πρόβλημα με τα χρήματα του Μαρινάκη. Ήταν τότε ευχαριστημένοι να δώσω και άλλα χρήματα για άλλο κανάλι που θα φτιαχνόταν στο Μαξίμου. Προκαλώ τον κ. Παππά και τον κ. Τσίπρα να με διαψεύσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ τότε μας είχε χρησιμοποιήσει για να νομιμοποιήσει τον διαγωνισμό. Τα δικά μας κεφάλαια έχουν ελεγχθεί από τους μεγαλύτερους ελεγκτικούς μηχανισμούς στον κόσμο. Έτσι γίνεται όταν κάνεις δουλειές με κολοσσούς. Στις ΗΠΑ, στη Μεγάλη Βρετανία, ακόμα και στην Κίνα που κάναμε πρόσφατα δουλειές, μας έχουν ελέγξει. Συνεχίζουμε μια ανοδική πορεία και το σπουδαιότερο είναι ότι κανείς δεν έχει να πει κάτι κακό για τις επιχειρήσεις μας.
Έχουμε φανταστική φήμη. Τα εκατομμύρια του Μαρινάκη στο τέλος του 2016 ήταν πεντακάθαρα και τους βοηθούσε να νομιμοποιήσουν τον διαγωνισμό. Τι έγινε ξαφνικά; Θα σας πω εγώ… Όταν αργότερα, σχεδόν έξι μήνες μετά, συζητούσαμε για τον ΔΟΛ, δεν δέχθηκα να βάλω, όπως είχαν ζητήσει διευθυντές που ήταν της αρεσκείας του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή δεν έχω συνηθίσει να είμαι μπροστινός ή φερέφωνο, δεν κρύβομαι. Δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν μπορώ να γίνω Ιβάν Σαββίδης, ούτε μπροστινός, ούτε λαγός. Κάθε επιχειρηματίας κάνει τις επιλογές του. Για μένα όλα αυτά είναι συγκλονιστικά, έκανα υπομονή, αλλά με την ευκαιρία που δίνεται θα πρέπει ο κόσμος να ακούσει την αλήθεια».
Μας κατηγορούν για διαπλοκή όταν μέρα-νύχτα μπαινοβγαίνουν επιχειρηματίες με βαλίτσες στο Μαξίμου.
Είναι πολύ δύσκολο για μένα να λυγίσω έχω μάθει στα δύσκολα. Δεν έχω τίποτε να φοβηθώ και λόγω χαρακτήρα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω πίσω. Η ανυπαρξία τους σε μεγάλα ζητήματα, σε προδοσίες όπως το Μακεδονικό και την κοριϊδία με το μνημόνιο, λένε για βρώμικο χρήμα και προσπαθούν να παραμυθιοασουν τους Έλληνες.
 Δεν με καταβάλει αυτή η ιστορία γιατί δεν φοβάμαι τίποτα και δεν έχω τίποτα να κρύψω. Με σκευωρίες και μαύρη προπαγάνδα προσπαθούν να παραμυθιάζουν και να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.
 Εγώ δεν θα τους κάνω τη χάρη. Ο Μαρινάκης είναι εδώ, αγαπάει τον τόπο και θα παραμείνει απέναντί τους μέχρι την τελική δικαίωση. Τους καλώ να απαντήσουν και να απαντήσουν με επιχειρήματα».
 Ο Πετσίτης ήλθε να βγάλει σέλφι μαζί μου σε μια εκδήλωση του Ολυμπιακού. Ένας γραφικός τύπος που τη μία έκανε ότι παίρνει τηλέφωνο τον κ. Παππά και μετά ότι μιλάει με τον κ. Τσίπρα.
Από σερβιτόρος κατάφερε να βγάλει λεφτά υπογράφοντας συμβάσεις με επιχειρηματίες για να τους βοηθήσει ως μεσάζοντας του Μαξίμου. Έμπαινε στην ΔΕΣΠΑ και εισέπρατε χρήματα. Πρέπει να μας απαντήσουν για αυτά τα χρήματα.
«Έχουμε φανταστική φήμη σαν εταιρεία. Τα εκατομμύρια του Μαρινάκη ήταν πεντακάθαρα στο τέλος του 2016, άλλωστε μου ζήτησαν να βοηθήσω τον κύριο καλογρίτσα. Τι έγινε ξαφνικά; Θα σας πω. Όταν αργότερα, ούτε ένα χρόνο μετά, συζητάγαμε για τον ΔΟΛ δεν δέχθηκα να βάλω στο in.gr, το Βήμα και τα Νέα διευθυντές της αρεσκείας του ΣΥΡΙΖΑ όπως μου ζητούσαν.
Πήρα το ιστορικό αυτό συγκρότημα του ΔΟΛ, γιατί θα ήταν μεγάλο πλήγμα για την Δημοκρατία να έκλειναν ή να γίνονταν μέσα προπαγάνδας. Στην κυβέρνηση δεν τους ένοιαζε αν παραδοσιακά ιστορικά ΜΜΕ όπως τα Νέα και το Βήμα περιέρχονταν στην κατοχή ανθρώπων που θα διακινδύνευαν τις ιστορικές σχέσεις της χώρας.
Με κατηγορούν ότι τα μέσα ενημέρωσης που έχω στηρίζουν τον Μητσοτάκη. Κάνουν λάθος. Νομίζω ότι έχει γίνει φανερό αυτό που υποσχεθήκαμε. Οι διευθυντές αφήνουν τις κορυφαίες πένες να εκφράσουν τις απόψεις τους.
Σε όλες τις δουλειές είμαι εγώ, δεν κρύβομαι. Εγώ δεν μπορώ να γίνω Ιβάν Σαββίδης, ούτε μπροστινός ούτε λαγός.
Τόσο καιρό έκανα υπομονή αλλά ο κόσμος πρέπει να ακούσει την αλήθεια.
«Είναι πολύ δύσκολο να λυγίσω, έχω μάθει στα δύσκολα. Δεν έχω κάτι να φοβηθώ, δεν θα κάνω πίσω. Δυστυχώς για να καλύψουν την ανυπαρξία τους σε μεγάλα προβλήματα του τόπου, σε προδοσίες όπως το Μακεδονικό, σε προβλήματα της κοινωνίας, προσπαθούν να μεταφέρουν αλλού την ατζέντα και να πάνε έτσι ως τις εκλογές. Όλες αυτές οι αηδίες και σκευωρίες που προσπαθούν να παραμυθιάζουν και να αποπροσανατολίζουν τους Έλληνες. Δεν θα τους κάνω τη χάρη. Ο Μαρινάκης είναι εδώ. Αγαπάει τον τόπο. Θα είμαστε εδώ μέχρι τελικής δικαίωσης. Τους προκαλώ να απαντήσουν με επιχειρήματα».
Κι ενώ αυτά προς το παρόν αποκαλύπτει ο Βαγγέλης Μαρινάκης η σκοτεινή γιάφκα των καραμανλικών και το συστηματάκι της αιφνιδιασμένο από την αποκάλυψη του παρακρατικού σχεδίου Πυθία προσπαθεί να βρει τρόπο να διασώσει τον πρώην πρωθυπουργό ο οποίος με αιχμή του δόρατος τον Πάκη διόρισε ένα εκατομμύριο plus κηφήνες στο Δημόσιο.
Ηδη η εφημερίδα του Χατζηνικολάου κάνει λόγο για διαρροή που θέλει να πλήξει τον Πολύτιμο Νο2. Η καλή εφημερίδα προφανώς ασπάζεται το σενάριο Πυθία. Ο Τσίπρας από τη μεριά του για κάποιο λόγο που δεν είναι δα και μεταφυσικός ανακάλυψε τα σκοτεινά παιγνίδια του συστήματος των καραμανλικών εντός της κυβέρνησής του και αναζητεί τρόπο να τους απαξιώσει και στη συνέχεια να τους στείλει από εκεί που ήρθανε-πίσω στα σκοτάδια.
Η ολομέτωπη επίθεση του Μαρινάκη εναντίον του Κόκκαλη αναμένεται να συνεχισθεί στοχοποιώντας και άλλους επιχειρηματίες που στηρίζουν τον Τσίπρα καθότι ο Μαρινάκης υποψιάζεται ότι κάποιοι από δαύτους με το που θα γίνει κυβερνητική αλλαγή θα σπεύσουν να γλείψουν τον Μητσοτάκη αλλά εδώ θα υπάρχει ο κέρβερος Βαγγέλης αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε κανέναν άλλο επιχειρηματία να έχει πρόσβαση στον πρωθυπουργό της επόμενης μέρας. Ειδικά σε επιχειρηματίες που στηρίζουν απροκάλυπτα τον Τσίπρα.
(Σε λίγο περισσότερη δράση…)
https://kourdistoportocali.com