Τετάρτη, Απριλίου 24

Ποιος είναι ο δημοσκόπος από το Κερατσίνι που βλέπει Τιτανικό του Σύριζα

Η τελευταία μέτρηση εμφανίζε τη ΝΔ να προηγείται στις Ευρωεκλογές με 17,1 μονάδες

Είναι η πιο σοκαριστική δημοσκόπηση για τον Σύριζα αυτή της Opinion Poll καθώς προβλέπει πραγματικό Τιτανικό για τον Τσίπρα και το κόμμα του.
Πάμε να δούμε τη τελευταία δημοσκόπηση, πρώτα σε σχέση με τις Ευρωεκλογές>
Στο ερώτημα τι θα ψηφίζατε την επόμενη Κυριακή αν είχαμε εκλογές, με αναγωγή στα έγκυρα ψηφοδέλτια, η Νέα Δημοκρατία έλαβε 33,7%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να περιορίζεται στο 16,6% και την διαφορά των δύο κομμάτων να φτάνει στις 17,1 ποσοστιαίες μονάδες. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ, με 6,9%, το ΚΚΕ με 5,3%, η Χρυσή Αυγή με 4,5%, η Ελληνική Λύση
με 2,2%, Η Ένωση Κεντρώων με 2,2%, το Ποτάμι με 1,6%, η ΛΑΕ με 1,4%, η Πλεύση Ελευθερίας και η Μέρα 25 με 1,3% και οι ΑΝΕΛ με 0,4%.
Πάμε να δούμε τι προβλέπει σε περίπτωση που είχαμε εθνικές κάλπες>
Σαφές είναι το προβάδισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στο σχετικό ερώτημα ψήφου για τις εθνικές εκλογές (με αναγωγή). Η ΝΔ λαμβάνει 33,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 18,1%, το ΚΙΝΑΛ 5,9%, η Χρυσή Αυγή 5,6%, το ΚΚΕ 5,2%, η Ελληνική Λύση 2,7%, η Ένωση Κεντρώων 1,9%, το Ποτάμι 1,4% , η ΛΑΕ 1,3%, η Πλεύση Ελευθερίας 1,2%, η Μέρα 25 1,1% και οι ΑΝΕΛ 0,3%.
Ποιος όμως είναι ο επικεφαλής της Opinion που προκαλεί πανικό στον Σύριζα. Αυτός είναι ο Ζαχαρίας Ζούπης ένα παιδί από το Κερατσίνι με διαχρονικά ενεργή πολιτική δράση και ενασχόληση με τα κοινά.
Σύμφωνα με το βιογραφικό του ο Ζαχαρίας Ζούπης γεννήθηκε στο Κερατσίνι το 1961.
Είναι παντρεμένος με την καθηγήτρια Φυσικής Μαρία Παπαναστασίου και έχει δύο κόρες, φοιτήτριες στο Ε.Μ.Π ,την Εύα και την Γεωργία.
Είναι πτυχιούχος Φυσικός ,απόφοιτος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης .
Από τα πιο έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά , εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος από το 1990.
Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος Δημοτικών Επιχειρήσεων και Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου επί σειρά ετών και διακρίθηκε για την εργατικότητά του ,τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που προώθησε, τη δημιουργικότητά του.
Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για το περιβάλλον και Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δυτ.Αττικής την περίοδο 2006-2010 .
Συμμετέχει στην Επιτροπή Θεσμών της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και είναι Πρόεδρος του Ευρωπαικού Ινστιτούτου για την Αυτοδιοίκηση .
Άνθρωπος με διαρκή πολιτική ,αυτοδιοικητική και κοινωνική δραστηριότητα , με ευαισθησίες και αναζητήσεις , ήταν ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Τεχνών και Επιστημών Κερατσινίου,ενώ διετέλεσε Πρόεδρος του Ο.Φ.Α Απολλώνιου και μέλος του Δ.Σ του ΑΠΟΚ Κερατσινίου.
Επίσης διετέλεσε Αρχισυντάκτης της εφημερίδας « ΟΔΗΓΗΤΗΣ » και Διευθυντής της «ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ».
Έχει να παρουσιάσει πλούσια αρθρογραφία για θέματα Πολιτικής ,Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης ,ενώ είναι συγγραφέας δύο βιβλίων («Εκεί γύρω στα σαράντα » , « 11 χρόνια μετά ») .




https://kourdistoportocali.com