Παρασκευή, Μαΐου 24

Σαν πατέρας, ανατριχιάζω. Γιατί ρε, αλήτη, σε μια κοπέλα 14 ετών; Γιατί, ρε δολοφόνε;

hsap2
Πληροφορούμαστε ότι το θέμα με το πήδημα θανάτου της τραγικής 14χρονης μαθήτριας στον ΗΣΑΠ Μοσχάτου, έχει λάβει απρόβλεπτες και δραματικές διαστάσεις.
Η ανήλικη αυτόχειρας φαίνεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με 46χρονο ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ. Είχε αναστατωθεί από το γεγονός ότι η μητέρα και ο πατριός της είχαν γίνει έξαλλοι μόλις το
έμαθαν. Την είχαν πιέσει να διακόψει, ωστόσο φαίνεται ότι συνέχισαν την επαφή, με αποτέλεσμα ο πατριός να πάει στο μίνι μάρκετ. Εκεί φέρεται να χτύπησε τον 46χρονο. Εν συνεχεία, η μητέρα της 14χρονης και ο πατριός της, κατήγγειλαν στην Αστυνομία για αποπλάνηση ανηλίκου τον 46χρονο με τον οποίο διατηρούσε δεσμό.
Ο ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ανακριτή οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, ενώ παράλληλα του απαγόρευσαν την επικοινωνία με τη μαθήτρια. Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, πάντως, ο 46χρονος είχε και άλλη σχέση με 14χρονη την περίοδο 2017-2018 και μάλιστα διώκεται και για παιδική πορνογραφία, αφού φέρεται να είχε βιντεοσκοπήσει ερωτικές περιπτύξεις μαζί της. Η κοπέλα έπεσε στις γραμμές και σκοτώθηκε. Σαν πατέρας, κόρης 12 ετών, είμαι από βραχυκυκλωμένος, μέχρι συντετριμμένος. Και πιο σοκαρισμένος, με το τελευταίο σημείωμα της κοπέλας, εάν αληθεύει: «Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ. Θυμάμαι τις στιγμές μας, όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιονδήποτε λόγο μαζί, θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δεν μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες».
Ό,τι κι αν έχει δηλώσει ο δράστης, το ερώτημα που έχω να του κάνω είναι ένα: Γιατί ρε, το έκανες αυτό; Γιατί ρε, αλήτη, σε μια κοπέλα 14 ετών; Γιατί, ρε δολοφόνε;
Σ.Χ.

 makeleio.gr