Τρίτη, Μαΐου 21

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΙΛΩ … ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.

ΜΕΓΑ    ΤΟ    ΟΝΟΜΑ    ΤΗΣ    ΑΓΙΑΣ    ΤΡΙΑΔΟΣ.
+++   Ο Άγιος Κωνσταντίνος σήμερα ομιλώ, μέσα από το άγιο ετούτο το γραπτό. Άγιος ονομάστηκα και απόστολος Κυρίου, γιατί υπερασπίστηκα τα λόγια Ευαγγελίου. Επίστεψα ακράδαντα στον Ιησού Χριστό, που μου εφανερώθηκε μέσα απ’ τον Σταυρό. Εδέχθηκα την πρόσκληση με Ουράνιο σημείο και όπλο ακαταμάχητο κατά των πολεμίων. «Εν τούτω νίκα» έγραφε ο Ουράνιος Σταυρός και εγώ με τούτο νίκησα κάθε δικό μου εχθρό.
Έγινα υπερασπιστής εις την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, γιατί είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΠΙΣΤΙΣ Η ΑΓΙΑ. 
Ο ΄Αγιος  Κωνσταντίνος και η Αγία Ελένη, πρεσβεύουμε στον Κύριο για όλη την Οικουμένη. Στην εποχή μας είχαμε τον Άρειο εχθρό, εσείς τώρα έχετε τον ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ, χίλιες φορές χειρότερος από τον Αρειανισμό. Μάχεται την αλήθεια, μάχεται τον Θεό, όμως τα βρίσκει σκούρα εμπρός εις τον Σταυρό. Γι’ αυτό με λύσσα πολεμά να τον εξαφανίση, γιατί φρίττει εις την θέα του, δεν ημπορεί ο διάβολος για να τον αντικρύση. Έβαλε τα τσιράκια του, τους ανθρωποδαιμόνους, να φτιάξουνε αντίχριστους, σατανικούς τους νόμους. Ενάντιους εις τους πιστούς και την Ορθοδοξία, που να χτυπούν τους Χριστιανούς,  με λύσσα, με μανία. Μα οι Χριστιανοί είναι άτρωτοι, όσοι Θεό πιστεύουν, έχουν σφραγίδα τον Σταυρό, αφού Θεό λατρεύουν. Η νίκη είναι με τον Θεό, με την Αγία Τριάδα και με τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, που έχουνε εις την ψυχή ολόφωτη την αναμμένη δάδα.  
Κάντε παιδιά Μου υπομονή, σε λίγο ξημερώνει, θα λείψουνε τα βάσανα και του εχθρού οι πόνοι. Πάλι στην Βασιλεύουσα ο ήλιος θ’ ανατείλη, την μισερή ημισέληνο πολύ μακρυά θα στείλη. Στα βάθη της Ανατολής θα φθάσουν οι εχθροί, απ’ όπου ξεκινήσανε του εχθρού οι οπαδοί. 
«Εν τούτω νίκα» Έλληνα, ο Κύριος φωνάζει, με τον δικό Μου τον Σταυρό νίκη θά’χης μεγάλη. Με τον δικό Μου τον Σταυρό οι εχθροί θα τυφλωθούνε, γιατί το άγιό του φως δεν ημπορούν να δούνε. Πάρε  στο χέρι τον Σταυρό παιδί Μου και προχώρα, θα σ’ ανεβάση τέκνον Μου εις την επάνω Χώρα. Πάρε στο χέρι τον Σταυρό, που όπλο είναι  μεγάλο και νικητή ο Κύριος Έλληνα θα σε βγάλωΆς φρίττουν, ας ωρύονται οι βρωμεροί εχθροί, μάταια αγωνίζονται οι δικοί τους οπαδοί. Η ΠΙΣΤΗ Η ΑΛΗΘΙΝΗ, Η ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, δεν τα φοβάται τέκνα Μου τα άγρια θηρία. Εντός ολίγου τέκνα Μου, θα κατατροπωθούνε, όλοι οι άσπονδοι εχθροί στον Άδη θα κλειστούνε και τα δικά Μου τα παιδιά θα ελευθερωθούνε και για τον αγώνα που έδωσαν στεφάνι θα δεχθούνε. 
Σημεία δείχνω πάμπολλα σ’ Ανατολή και Δύση, κάθε καλοπροαίρετος κοντά Μου να γυρίση. Γι’ αυτό το βλέμμα σας ψηλά, στον φάρο τον δικό Μου, που αγίασα ο Θεάνθρωπος με το  Αίμα το δικό Μου. Μην νοιάζεστε για τους εχθρούς, είναι δική Μου ευθύνη, μόλις ορίσω ο Θεός, κανένας δεν θα μείνη.  
 Τον Άγιο Κωνσταντίνο και την Αγία Ελένη, τιμήσατε παιδιά Μου, σ’ όλη την Οικουμένη. Και νάχετε παράδειγμα την άγια ζωή τους και πώς αυτοί προστάτεψαν την πίστη την δική τους. Έτσι και σεις ακλόνητοι εις την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, για νάστε πάντοτε με Με Τριάδα την Αγία και την Πανάχραντο κι Αγνή Μητέρα Παναγία.  Αμήν γένοιτο και τω Τριαδικώ Θεώ δόξα.+++