Τετάρτη, Μαΐου 8

Ωμή συναλλαγή Τσίπρα – Παναγοπούλου καταγγέλλει η ΝΔ

«Μου δίνεις τη θαλαμηγό σου, σε κάνω πρέσβη και αθάνατη» λέει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Με πολύ σκληρή ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για ωμή συναλλαγή μεταξύ του Πρωθυπουργού και της Κατερίνας Παναγοπούλου, αναφέροντας ότι μετά τις διακοπές Τσίπρα στη θαλαμηγό Odyssey, η κυρία Παναγοπούλου διορίστηκε πριν λίγες μέρες πρέβης εκ προσωπικοτήτων ενώ προτείνεται από την κυβέρνηση για να λάβει και θέση «αθάνατης» στην Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ).

Η ανακοίνωση της ΝΔ:
Στον σημερινό Τύπο αποκαλύπτεται και η ωμή συναλλαγή πίσω από τις χλιδάτες διακοπές που έκανε κρυπτόμενος ο κ. Τσίπρας. Η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου εκτός από πρωθυπουργικός σύμβουλος, διορίστηκε πριν από λίγες μέρες πρέσβης εκ προσωπικοτήτων απολαμβάνοντας όλα τα σχετικά προνόμια, ενώ επιπλέον προτείνεται από την κυβέρνηση να εκπροσωπεί στο εξής και για πάντα την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ).
Με λίγα λόγια λόγια «μου δίνεις τη θαλαμηγό σου, σε κάνω πρέσβη και αθάνατη».
Η υποκρισία, το θράσος, αλλά και η ξιπασιά του σκαφάτου κ. Τσίπρα δεν γνωρίζουν όρια. Τρεις εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Μάτι κρύφτηκε σε μια θαλαμηγό, ενώ η χώρα μετρούσε ακόμη νεκρούς από την εθνική τραγωδία.
Και τώρα που οι φωτογραφίες του διέρρευσαν, πανικόβλητος εξαγγέλλει άρον άρον προεκλογικά επιδόματα μήπως και αποφύγει τη συντριβή του. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κ. Τσίπρας είναι ότι βρισκόμαστε πια στο 2019 και όχι στο 2015 και οι πολίτες έχουν βιώσει στο πετσί τους και τα ψέματά του και τις καταστροφικές επιλογές του./fimotro.gr