Τρίτη, Μαΐου 7

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης επισημαίνει την υποχρέωση “να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας”





Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης
Πηγή: εφημερίδα “Δημοκρατία”

Πόσο ευρωπαϊκή είναι η Ε.Ε.; Πολλοί θα θεωρήσουν φαιδρό το ερώτημα, σαν τη ρητορική και ιδιωματική ερώτηση – απάντηση των Γιάνκηδων όταν ρωτάς κάτι αυτονόητο: «Είναι ο Πάπας καθολικός»; Βέβαια, σήμερα που ο τωρινός Πάπας κατηγορείται από καθολικούς για αιρετικές αποκλίσεις, δεν ξέρω πόσο ρητορικό είναι το ερώτημα. Πάντως η Ε.Ε., αυτό το μετασοβιετικό μόρφωμα που η σημαία του θυμίζει σημαία αντιπροσωπίας αυτοκινήτων, για την οποία κανείς δεν δακρύζει, κανείς δεν προτίθεται να θυσιάσει μια στάλα υπερασπίζοντάς την, είναι μια δυστοπία για τους αληθινούς πυλώνες της Ευρωπαϊκής
Ταυτότητας, όπως την οικοδόμησαν τα Εθνη της, με πυλώνες την Αρχαία Ελλάδα, τη Ρώμη και τον Χριστιανισμό και πολύτιμους θησαυρούς τις πολύχρωμες διαφορές των Εθνών μας στη γλώσσα, την κουλτούρα, τη μουσική, την κουζίνα, την αρχιτεκτονική, την Ιστορία κάθε λαού μας, που την κάνουν το πιο πολιτισμένο μέρος του κόσμου για να ζεις. Γι’ αυτά αξίζει να ζήσεις, να ιδρώσεις και να ματώσεις για να τα υπερασπιστείς.
Η Ευρώπη δεν είναι ο επιδοτούμενος ισλαμικός εποικισμός, η αλλοίωση της εθνικής και κοινωνικής σύνθεσης των Εθνών μας, του αστικού τοπίου των πόλεων και των χωριών μας από πλήθη αναφομοίωτων επήλυδων, που από την πρώτη στιγμή της εγκατάστασής τους δημιουργούν προβλήματα και παράλληλες κοινωνίες, γκέτο, θερμοκήπια κοινωνικής αναταραχής και συχνά εγκληματικής συμπεριφοράς. Η πολιτική του «καλωσορίσματος» και των επιδομάτων, της δήθεν ενσωμάτωσης, όχι μόνον έχει αποτύχει παταγωδώς, αλλά λειτουργεί ως ένας γιγάντιος μαγνήτης προσέλκυσης και άλλων αναφομοίωτων μουσαφιραίων.
Η δε «Συνθήκη του ΟΗΕ για την ασφαλή και τακτική μετανάστευση» στο Μαρακές, την οποία υπέγραψε ο Τσίπρας και επικρότησε ο Μητσοτάκης διά του αρμόδιου τομεάρχη της Ν.Δ., του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, θα σημάνει απλά την εντατικοποίηση του εποικισμού και την αντικατάσταση των γηγενών από τους επιδοτούμενους εποίκους, που θα έχουν πια για δικαίωμα το ως πρόσφατα προνόμιο της μετανάστευσης στην Ευρωπαϊκή Ηπειρο. Αντί οι ευρωπαϊκοί θεσμοί, δεδομένης της πανευρωπαϊκής υπογεννητικότητας, να ξοδέψουν χρήμα και ενέργεια για την ενθάρρυνση των γεννήσεων των γηγενών, ξοδεύουν δισεκατομμύρια, θεσμούς και προσπαθούν να επιβάλλουν δρακόντειους νόμους, ώστε να αυτοκτονήσουμε γρηγορότερα, προπαγανδίζοντας στα σχολεία και σε όλη την κοινωνία τα… 62 φύλα, τον γάμο των ομοφυλοφίλων και την από αυτούς τεκνοθεσία, θεσπίζοντας νόμους για την εξίσωση με την κανονικότητα συμπεριφορών, που ως την πρόσφατη Ιστορία θεωρούνταν ψυχιατρικά νοσήματα ή διαταραχές.
Ταυτόχρονα η Ευρώπη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, των Σοσιαλιστών και της Αριστεράς εισάγει αυτούς που θεωρούν τα ίσα δικαιώματα ανδρών και γυναικών αίρεση, που όπου επικρατούν τα αληθινά δικαιώματα των ομοφυλοφίλων πάνε στα τάρταρα, με κίνδυνο ακόμη και για τη ζωή τους, ενώ η ίδια η ουσία της Δημοκρατίας είναι για αυτούς αμάρτημα κι όλοι εμείς άπιστοι προς τιμωρία, οι πατρίδες μας χώρος επέκτασης της θρησκείας τους, που στην ουσία είναι μια βαθιά ολοκληρωτική, πρωτόγονη και επιθετική ιδεολογία.
Ο χλομός Βαυαρός, που δεν τον ξέρει η μάνα του, ο μισέλληνας Βέμπερ, οι ιδεοληπτικοί Σοσιαλιστές και Πράσινοι, ο Μακρόν που καθημερινά τυφλώνει, ακρωτηριάζει και σκοτώνει διαμαρτυρόμενους πολίτες, με όλο το πανευρωπαϊκό κατεστημένο να του κάνει πλάτες, δεν είναι υπερασπιστές των ευρωπαϊκών αξιών του πατριωτισμού, της δημοκρατίας, της τάξης, της ασφάλειας, της ισονομίας, της διαφύλαξης του πολιτισμού μας σε κάθε εθνική έκφανσή της.
Ταυτόχρονα οι Βρυξέλλες των χρυσοκάνθαρων γραφειοκρατών, με το Βερολίνο να δίνει τα κοφτά παραγγέλματα, ενώ υπονομεύουν τα Εθνη Κράτη της Ευρώπης με τον εποικισμό και τον δημοσιονομικό ζουρλομανδύα και τον δεινόσαυρο της γραφειοκρατίας, ταυτόχρονα συρρικνώνουν τα εργασιακά δικαιώματα, βαφτίζουν τη βαρβαρότητα με περίεργες λέξεις, όπως, π.χ., ελαστικότητα, απασχολησιμότητα, ενώ κουβαλούν φτηνά εργατικά χέρια. Οραματίζονται έναν γκρίζο χυλό μιας αποχριστιανοποιημένης Ευρώπης, εχθρικής προς τις επιμέρους εθνικές ταυτότητες, με τεράστιες νησίδες Ασιατών και Αφρικανών μεταναστών, που όμως μόλις ξεπεράσουν ένα κρίσιμο ποσοστό, θα διεκδικήσουν επιθετικά την κυριαρχία, θα θελήσουν να επιβάλουν τον δικό τους τρόπο, στον οποίο δεν χωρούν ο δυτικός νομικός πολιτισμός και η αληθινή δημοκρατία.
Σε αυτή την Ηπειρο γεννήθηκαν τα Εθνη, οι μαραθωνοδρόμοι της Ιστορίας, τα Εθνη Κράτη και η δυτική δημοκρατία, οι μόνοι εγγυητές της ταυτότητάς μας, της ασφάλειας και της ευημερίας μας. Μόνον το Κίνημα για μια Ευρώπη των Εθνών και της Ελευθερίας, στο οποίο ανήκει και η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, υπερασπίζεται την αληθινή Ευρώπη, τις αξίες που χτίσαμε μέσα σε χιλιάδες χρόνια και στόχος του δεν είναι να διαλύσουμε την Πατρίδα μας και όλες τις Ευρωπαϊκές Πατρίδες για να παίρνουν 20.000 ευρώ τον μήνα ο Παπαδημούλης, η Σπυράκη και τα άλλα παιδιά, κάνοντας τους τροχονόμους και το κέτερινγκ για τους πελάτες των ΜΚΟ του Σόρος. Θα πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας και έχουμε συμμάχους γι’ αυτό, που στο επόμενο Ευρωκοινοβούλιο θα είναι ισχυρότεροι από ποτέ.