Παρασκευή, Μαΐου 10

Νίκος Ρούσσης: Ο Αλέξης, η αδελφούλα του και το ξαδελφάκι, αν δεν ήξεραν ότι υπάρχει αυτό το "κατιτις" δεν θα έβγαιναν οικογενειακώς να υπεραμυνθούν της μνήμης του Παύλου και του Ηρακλή Τσίπρα, με δηλώσεις "μελό"

Αντε, να σας προλάβω κόθωνες..
Πρώτον ο Κούλης, μπορεί γενικώς να είναι λίγος αλλά δεν είναι τόσο μαλάκας, να βγεί δημόσια στη Βουλή και να κατηγορήσει την οικογένεια των Τσιπραίων, για συνεργασία με την Χούντα, χωρίς να έχει στην καβάτζα το κατιτίς του.
Δεύτερον, ο Αλέξης, η αδελφούλα του και το ξαδελφάκι, αν δεν ήξεραν ότι υπάρχει αυτό το "κατιτις" δεν θα έβγαιναν οικογενειακώς να υπεραμυνθούν της μνήμης του Παύλου και του Ηρακλή Τσίπρα, με δηλώσεις "μελό" και χωρίς άλλα στοιχεία, οπως φωτογραφίες των τεθνεόντων λόγου χάρη.

Τρίτον, η δημοσιογραφική μου πείρα λέει ότι, ουδέποτε ελληνες πολιτικοί, κατόρθωσαν να κρύψουν κάτω από το χαλί τα σκατά τους, για μεγάλο διάστημα.
Πάρτε τις ερωτικές επιστολές που έστελνε ο Πρόεδρος ττης Δημοκρατίας Τσάτσος, σ' ένα δεκαοκτάχρονο γκομενάκι, που τις δημοσιοποίησαν μεταπολιτευτικώς οι "Νέοι Ανθρωποι"
Πάρτε την αποκάλυψη-υπονοούμενο για την περίεργη σχέση του Εθνάρχη με τον υπασπιστή του.
Παρτε την βιντεοσκοπημένη αποκάλυψη του Ζαχόπουλου, πριν να φουντάρει και μείνει ανάπηρος, ότι από τα αρχίδια του έχει περάσει μέχρι και ο Κωστάκης ο Καραμανλής.
Τέταρτον νομίζω, ότι το πάρτυ τώρα αρχίζει και δεν βλέπω να πέφτω έξω, ως συνήθως