Η βραβευμένη με Oscar τραγουδίστρια Lady Gaga μετά την τετραπλή της εμφάνιση στο Met Gala δικαιούται σίγουρα λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. «Μετά από μία μεγάλη εβδομάδα παθιασμένης καλλιτεχνικής πρακτικής, είναι ώρα για ένα πάρτι στο σπίτι», γράφει η 32χρονη pop diva στο Instagram.

Τα λόγια αυτά βέβαια φρόντισε να συνοδέψει και με μία άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια σχεδόν ολόγυμνη ανάμεσα στους φοίνικες να φορά μόνο ένα μαύρο εσώρουχο. Στο χέρι της κρατά ένα κοκτέιλ και μας δείχνει με περηφάνια τις καμπύλες της.

Πριν από δύο ημέρες, κατά τη διάρκεια ενός show στο Orlando, η Gaga είχε ένα ξέσπασμα. Γύρισε στο κοινό και είπε «Μόλις το κατάλαβα. Με έχουν προσλάβει για να είμαι εδώ σήμερα άρα κανείς από εσάς δεν έχει πληρώσει εισιτήριο για να είναι στο show. Κάποιοι από εσάς μπορεί να το απολαμβάνετε και να σας αρέσει η μουσική μου αλλά ειλικρινά άπειροι άνθρωποι εδώ και κάποιοι θα με σιχαίνεστε αλλά είστε εδώ επειδή πρέπει. Να πάτε στο διάολο».
Μη ξεχνάτε ότι τη Δευτέρα, έκλεψε την παράσταση στο Met Gala τόσο με την είσοδο-performance της όσο και με τις τέσσερεις εμφανίσεις της: μία ροζ τουαλέτα με τεράστια ουρά, μία μαύρη τουαλέτα, ένα στενό ροζ φόρεμα και τέλος μαύρα εσώρουχα.
Φαίνεται πως η εβδομάδα αυτή ήταν αρκετά φορτωμένη για την Lady και πολύ καλά θα κάνει να χαλαρώσει στην πισίνα της.