Κυριακή, Μαΐου 5

Melania Trump: Οι δύο σπάνιες φωτογραφίες που δημοσίευσε από το εσωτερικό του Λευκού Οίκου!

Melania Trump: Οι δύο σπάνιες φωτογραφίες που δημοσίευσε από το εσωτερικό του Λευκού Οίκου!
Η Melania Trump φιλοξένησε μια ειδική εκδήλωση για τα παιδιά των υπαλλήλων της μυστικής υπηρεσίας της στον Λευκό Οίκο. Συγκεκριμένα, κάλεσε τα παιδιά να παίξουν μπόουλινγκ στην νεόκτιστη αίθουσα που βρίσκεται στο εσωτερικό της επίσημης κατοικίας της


Η σύζυγος του Donald Trump έδωσε στα παιδιά και μπλουζάκια με το σύνθημα «Be Best» που αποτελεί μέρος της εκστρατείας της και επικεντρώνεται στην ευημερία της νέας γενιάς και στην καταπολέμηση του cyberbullying και της χρήσης ναρκωτικών.



Η Πρώτη Κυρία μοιράστηκε και φωτογραφίες από την εκδήλωση στον λογαριασμό της στο Twitter και σε μία από αυτές φαίνεται να παίζει και η ίδια μπόουλινγκ. Στη λεζάντα έγραψε: «Είναι υπέροχο να φιλοξενούμε παιδιά των δικών μας πρακτόρων σήμερα στην πρόσφατα ανακαινισμένη αίθουσα μπόουλινγκ στον Λευκό Οίκο. Η οικογένειά μου εκτιμά όλα όσα κάνει η Μυστική Υπηρεσία για να μας κρατά ασφαλείς. Σας ευχαριστώ».

Η νέα αυτή ανάρτηση έρχεται μετά το κράξιμο για την φωτογραφία των γενεθλίων της Melania Trump. Ο Λευκός Οίκος επέλεξε μια ασυνήθιστη φωτογραφία για να ευχηθεί χρόνια πολλά στην Πρώτη Κυρία για τα 49α γενέθλιά της, δείχνοντάς την να κάθεται μόνη της, με ύφος μπλαζέ, στην άκρη ενός καναπέ με πλήθος δημοσιογράφων γύρω της και χωρίς τον Donald Trump ή τον γιο της Baron.






  Facebook